• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere discord

Status
    Not open for further replies.

Limo338 🌺

User
    Player
    * Nick-ul tău: Limo338

* Propunere: sa se adauge mai multi boti de muzica

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Multi membrii se plang deoarece botii se strica mereu, si cand cineva vrea sa asculte muzica nu poate. Recomand sa avem 3-4 boți care sa poata reda muzica internationala (Juniorul merge, doar ca numai cu muzica românească)

* Subserver: Discord

* Alte precizări:  nu am

mini.

god gaymer
    Player
    :pro:
    Eu unul , n-am avut parte de probleme cu botii, dar cred ca s-ar bucura utilizatorii sa mai fie un bot / 2 boti pe server (si sa fie buni)

♛ nai wa ♛

User
    Player
    pro, când s-a stricat godfather timp de 3 zile nu s-a chinuit nimeni să-l repare, iar acel bot, junior, nu-i bun deoarece doar melodiile românești funcționează

MrAstrix

User
    Player
    :pro: bună propunere, sunt cam putini boți, iar când mai multe persoane vor sa asculte alta muzica și toți boții sunt ocupați nu poți 

Skipport

User
    Player
    :pro: Sunt foarte multe persoane care stau pe canalele de muzica si asteapta o muzica care le plac, si ar fi mai bine daca ar fi mai multi boti si mai multe canale de muzica.

Chalk20

VIP
    VIP
    Ar fi bine cu mai mulți boți, pentru că atunci când toți boții sunt ocupați, nu mai poți asculta deoarece poate ție nu îți place ce asculta ceilalți.

:pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  e o idei buna . Muzica redată de bot  acuma e cu ecou la unui si e foarte enervant .

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.