• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Discord

Status
    Not open for further replies.

Chalk20

VIP
    VIP
    Nick-ul tău: •§ -Chalk2007- §•

* Propunere: Eu propun sa adăugați mai mulți boți de muzică pe Discord . 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar influența în bine deoarece când se strâng mai mulți oameni și fiecare vrea sa asculte ce vrea, incep războaie pe boți, dacă ar fi mai mulți boți nu ar mai exista aceste certuri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Propunerea ar fi utila deoarece ar ușura munca helperilor de a avertiza și a calma playerii, în plus ar fi mai puțin toxic .

* Subserver: Discord

* Alte precizări:  Nu.

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: mi se pare idea ta una buna . De fiecare data sunt canalele de muzica pline nu ar face nimic inca un bot special de muzica . Dar daca nu ma gresesc ai nevoie de un loc pentru bot ca are grad special . 

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Si eu as vrea sa existe mai multi boti pe discord, ca sa asculte fiecare ce vrea. :pro:

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    :pro: Si eu zic sa se adauge mai multi boti, deseori sunt multi playeri in camerele cu muzica si nu toti vor acelasi fel de muzica

KENNY27

User
    Player
    :pro:  este o propunere destul de buna deoarece sunt foarte multi membri care vror sa asculte muzica.

LOXus

User
    Player
    :pro: ca si asa ne certam pe boti

Status
    Not open for further replies.