• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere discord

Status
    Not open for further replies.

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Se poate face caterinca si fara sa injuri.

Votul meu este un :contra:

Duncan2003

User
    Player
    Salut

Cum s-a zis si mai sus, poti sa glumesti cu prietenii si sa te distrezi si pe aceste canale voice, la fel si pe altele, insa totul trebuie sa fie intr-o limita.
    Daca vreti sa injurati, sa tipati in microfon si altele, cel mai bine ar fi sa mergeti pe privat.
    Staff-ul Discord normal ca vine sa dea mute, deoarece ei se asigura ca lumea respecta regulamentul impus pe server-ul de Discord.

:contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Salut,caterinca inseamna a face glume despre ceva,si se pot face glume si fara sa injuri.Se da mute pentru jigniri,injuraturi pe serverul de discord.Nu cred ca cineva a luat mute doar fiindca facea caterinca fara sa injure sau sa jigneasca.Daca vrei sa faci caterinca injurand,poti sa o faci in privat.In concluzie,votul meu este :contra:

xiHazqrdouus

User
    Player
    Salut !
    Parerea mea este ca o "canterinca " este cand razi si faci glume, nu cand injuri sau spui niste vorbe urate.
    Poate pe camera respectiva de voice mai sunt si copii mici si nu ar fii ok sa auda asa ceva.
    Din acest motiv votul meu este :contra: .
    Succes !

AdyMN

User
    Player
    Salut 

Nu văd această idee una prea productivă 

Aceasta ,,caterincă'' pentru unii înseamnă nume indecente sau înjurături și consider că acestea nu au ce căuta pe acest sv 

DavidFNaF

User
    Player
    Puteti face caterinca in privat

Status
    Not open for further replies.