• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Discord

Status
    Not open for further replies.

xFree4ever

User
    Player
    * Nick-ul tău:xTheBestiaXD#9156 (sper ca de la discord trebuie)

* Propunere: Propun sa se scoata restrictia NSFW de la canalul off-topic.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar influenta, pentru a avea mai multa activitate canalul Off-topic. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utila pentru ce-i ce si-au setat data de nastere gresit , neputand sa vizualizeze continutul , + dupa mine, este aproape inutil restrictia NSFW, pentru ca multi si-au pus date false, doar ca sa poata vizualiza acest continut, si nu mi se pare drept fata de ce-i care si-au pus o data reala, si nu pot sa vizualizeze pentru ca nu au varsta de 18 ani+ , + ca oricum nu se posteaza un continut de tip NSFW.

* Subserver:Discord

* Alte precizări: Multumesc de timpul acordat pentru citirea propunerii mele, o zi faina in continuare!

Last edited by a moderator:

#TitaniuMark

User
    Player
    Salut,

După cum ai spus şi tu, nu se postează conținut NSFW pe nici-unul dintre canalele de pe serverul de discord, deoarece nu este permis.

În legătură cu vârsta minimă de vizionare a conținutului NSFW pe Discord, în România aceasta este de 16 ani, nu 18. Există o listă cu fiecare țară şi vârsta minimă pentru a vizualiza conținutul NSFW pe Discord, însă nu cred că este nevoie să o las aici din moment ce este publică.

Din moment ce pe acea cameră nu se postează conținut NSFW părerea mea este că nu avem de ce să le restricționăm accesul celor ce nu au vârsta minimă pentru a viziona acest tip de conținut.

Votul meu este :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    :pro: . Nu se posteaza nimic indecent si daca s-ar posta, s-ar sanctiona. Nu are rost sa fie NSFW

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna,parerea mea este ca restrictia pentru canalul off-topic este aiurea deoarece acolo nu se posteaza deloc continut NSFW si ar trebui scoasa.Votul meu pentru tine este: :pro:

Mult succes si o zi frumoasa!

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Buna,sunt de acord cu aceasta propunere spre exemplu sunt uni playeri de 17 ani care au cont facut cu data lor reala, nu mi se pare ok ca niste persoane 18- sa aiba acces sa vada si ei nu, din partea mea :pro: Bafta!

Last edited by a moderator:

DavidFNaF

User
    Player
    Pe off-topic nu se posteaza niciodata NSFW, cred ca ar trebui scoasa aceasta restrictie.

:pro:

Status
    Not open for further replies.