• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Donatori/STAFF

Status
    Not open for further replies.

Khada Jhin

User
    Player
    * Nick-ul tău: JHlN

* Propunere: Vad atatia playeri cu grad (donatori: Hero, Ultra, etc.) care nu fac nimic pentru server. Doneaza doar pentru a arata ca-s mai superiori decat altii, pentru a avea o amarata de culoare pe sectiunea dorita. Acum cateva zile, ma jucam pe Prison, iar un player facea spam, altul injura, altul se comporta urat. Cei cu grad au stat si s-au uitat. Ar fi bine sa nu ia chiar oricine grad pentru ca a donat. Stiu, trebuie sa mentineti comunitatea cumva, dar macar sa alegeti pe cine bagati cu grad.

In legatura cu STAFF-ul, varsta minima sa fie de 14-15 ani, deoarece la aceasta varsta, maturitatea incepe sa apara, iar sa-si deschida mintea. 12 ani este prea putin, neavand maturitatea suficienta de a adera pentru STAFF si-asi indeplini sarcinile propuse. Daca vrem comunitatea sa creasca, avem nevoie de oameni potriviti. Avem de persoane cat de cat serioase, nu cineva care-si ia responsabilitatea ca o gluma si abuza de aceasta oportunitate.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Unora nu le vor placea propunerea facuta, dar trebuie sa stim ca nu vrem o comunitate faimoasa,  avand doar STAFF de copiii. Intr-adevar, am intalnit persoane 14+ din STAFF, pot spune ca stiu sa-si faca treaba. D-aia am si ales varsta propusa pentru a adera la Cererea de Helper (si grade-n sus, relatat)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu putem zice ca facem schimbari daca nu ne luam treaba-n serios.

* Subserver: -

* Alte precizări:  Va multumesc de timpul acordat. Sper ca aceasta propunere sa fie luata in considerare. Sa evoluam cate putin, avand mici schimbari pana vom fi intr-o pozitie de invidiat. Sa aveti o zi frumoasa. Daca visati, macar duceti-va si faceti-l realitate. Love you all.

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut! Iti voi vorbi despre donatori de ce cred eu ca ar fi mai bine sa fie asa cum este.. :

In primul rand, jucatorii care doneaza pe gamster nu sunt doar niste persoane ce vor niste comenzi, acestia in schimb ofera ajutor comunitatii, ca sa poata rezolva mai multe chestii. 
    In al doilea rand , donatorii nu sunt obligati sa dea mute pentru spam , limbaj , capslock, pentru ca ei nu sunt staff ca noi, dar o pot face. Ei se distreaza pe cinste si nu trebuie sa aibe atatea batai de cap.

Acum iti voi vorbi despre staff :

Noi, membrii staff suntem seriosi cand vine vorba de o problema, NU TOTI ajung membrii staff chiar daca au 12 ani , dar daca se ambitioneaza sa fie mai buni , mai seriosi , mai "potriviti" ,pot ajunge. Asta nu inseamna ca trebuie sa fim seriosi mai mereu, putem discuta si vorbi impreuna, sa radem si sa ne distram . 

De aceea iti voi da :contra: , pentru ca este mai bine cum este acum .
    P.S. : Si daca gasesti niste persoane ce incalca regulamentul , poti sa le faci o reclamatie, si se va rezolva cat de rapid posibil

Last edited by a moderator:

Yuuji_san

User
    Player
    Salut.

Vreau sa incep cu donatorii. Pe server poti dona pentru 2 tipuri de grade: donator care nu are responsabilitati, nu este obligat sa sanctioneze decat daca doreste sa ajute comunitatea. Si gradele staff care au diferite responsabilitati si anumite obligatii.

Anumiti playeri vor sa doneze si sa nu aiba aceste responsabilitati. Nu putem obliga donatorii sa sanctioneze de nu vor.

In legatura cu varsta staffului. Asa cum a spus si ownerul serverului, Vlad. Aceasta oportunitate de a face parte dintr.un colectiv si de a depune munca in ceva ce.ti place ne formeaza Inca de la varsta asta frageda si o sa ne ajute in viata. Consider ca de la varsta de 12 ani poti gandi logic si ai un anumit rationament. De la mine propunerea aceasta primeste :contra: .

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Ok, iti respect parerea, insa din punctul meu de vedere cei care doneaza o fac ca sa ajute serverul si nu doar ca sa aiba o amarata de culoare. Cei care au grade precum Hero, Ultra, Legend, VIP, Supreme, Elite nu sunt obligati sa se ocupe de server pentru ca nu au pregatirea necesara.

Cat despre limita de varsta nu pot spune decat ca Dragos Avea 13 ani cand am inceput sa colaborez cu el, iar Kozak 12 ani. Am colaborat cu oameni cu varste cuprinse intre 12 si 50 de ani si cei mai invarsta m-au dezamagit mai mult decat copiii. 

Sper ca raspunsurile mele sa te lamureasca.

O zi buna.

Status
    Not open for further replies.