• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere EasterEgg Global

Status
    Not open for further replies.

3JRock

User
    Player
    * Nick-ul tău: 3JRock

* Propunere: Adaugare Easter Egg

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu ar influenta, pur si simplu ar fii mai interesant 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Bucuria playeriilor care le plac surprizele si chestiile mai interesante, de exemplu puteti pune un easter egg in hub (O camera mica, cum ar fii camera lu herobrine) sau tot felul de chestii sentimentale pentru gamster.. o camera cu tot staff ul dar putin mai ferita ca sa o caute playerii.. pe gta puteti pune o mapa sau ceva gen ca un quest.. dupa parerea mea ar fii interesant

* Subserver: Global

* Alte precizări:  pentru cei care nu stiu ce este un easter egg: Click

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu vad cu ce ar ajuta serverul dar sa zicem ca e ok :pro:  

Com32goO

User
    Player
    O idee ok  :pro:

Mascatu

User
    Player
    Mie imi place ideea , poate unii playeri chiar sunt interesati sa caute easter egg-uri.

:pro:

Skynudel.

User
    Player
    Consider ca staff-ul preferă  sa se ocupe de server ajutându-l cu ceva ce..  Va spori comunitatea sau o va ajuta..  Nu ci ceva pe care el vezi și doar atât..  Este doar ceva vizual..  Pe scurt..  Consider ca în timpul în care staff-ul ar face asta,  se poate face ceva ce va ajuta mai mult Sv-ul și de aceea votul meu este :contra:

Status
    Not open for further replies.