• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere] - Economie survival.

Status
    Not open for further replies.

NATH

User
    Player
    * Nick-ul tău: nathanat_

* Propunere:  As vrea ca economia ale subservere-lor survival 1.9 / 1.11 / 1.12 , mai precis 1.12 , deaoarece nu poti face bani din absolut nimic , tocmai ce ni s-a interzis sa facem ferme automate , pe motivul ca fac ,,lagg,, , asa ne-a murit si munca pe care o faceam, sa strangem bani. Mie mi se pare ca economia este foarte slaba si nu poti face bani din nimica, cer sa fie schimbata cu pret de vindere mai mare !

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Toti am fii egali !

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai sigur este utila , am avut deja niste ,,reclamatii,, pe baza economiei ca nu este bine facuta, si o vor schimbata si cred ca membrii severului gamster vor fii foarte multumiti.

* Subserver: Survival 1.12 / 1.11 / 1.9

* Alte precizări:   Multumesc ca ati citit pana la capat !

_PeDrO_293

User
    Player
    Ceva gen ar fii foarte bine pentru ca nu prea ai cum sa faci bani pe survival, playeri nu au bani si cersesc dela donatori/staff si este enervant. :pro:

Last edited by a moderator:

mc2114

User
    Player
    Economia de pe survival e slaba , in special itemele de la ./warp shop  e din cauza acelui bug de duplicat iteme , a mai  fost o propunere , care dorea revizuirea preturilor itemelor , nu s-a facut nimic , degeaba incerci .

De asemenea , am facut o propunere pentru skyblock , a fost acceptat , dar nu s-a implementat , de 2 luni cred ca e .. nu stiu de ce e ignorata , probabil e prea mult de munca nu ? 

Last edited by a moderator:

snex_96

User
    Player
    pe 1.9 poti face usor bani din merere op pe care le vinzi la /shop cu 4k dar pe 1.11.2 si 1.12 chiar faci bani greu este o ideie foarte buna macar pleturile sa fie mai mari :pro:

qFrost

Helper Survival 1.9
    Player
    :pro:  Si mie mi sa intamplat  acelasi lucruri :((

xCole

VIP
    VIP
    Asa ai avea tot timpul de unde sa faci bani, nu doar din jobs si /ah. Ai ajunge sa faci bani mult mai repede, la /ah sunt zile in care se cumpara ceea ce pui, iar zile in care nimeni nu cumpara.

:pro:

xShadow_

User
    Player
    Mi se pare o ideie buna.

:pro:

Coool_PvP

User
    Player
    -Este o ideie buna 

-De la mine ai 
    v5tUesv.png

Respectele mele se duc catre: _ShadowXD, HankyFace, Swmfk,Bya42, AndreeaTFW, Kotahh, Magda, Diana, VioMat, Coco, AlexiaCraft, LaursYT, xImTox_, Rakan,MutFame,Tenzor,LykEE, Kirito990, Albert I., xShadow_Panda, QUEEN, ItsMakePvP.

TenZoR

User
    Player
    Practic poti face banii foarte usor vanzand pick,lopata,arc op...etc .Dar de la mine ai un :pro:

Status
    Not open for further replies.