• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Enchanting

Status
    Not open for further replies.

LykEE

ZED
    Player
     * Nick-ul tău: LykEE

* Propunere:  Propun adaugarea de Enchantment +1 in shopul de tokenuri pentru un obiect care are cel putin un enchant. De exemplu, un picaxe cu efficiency 5, unbreaking 3, fortune 3, sa devina ori cu eff 6, ori cu unb 4, ori cu fortune 4, la alegere, pentru o anumita suma de tokenuri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Lumea ar vota mai des pentru tokenuri

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece multi dintre playeri au ca obiectiv sa isi faca o casa, sa enchanteze niste iteme, iar un pickaxe ca pe prison nu ar strica

* Subserver: Survival 1.12/1.9

* Alte precizări:  GG WP

Deea :3

User
    Player
    Este o idee buna. 

:pro:

alexony2004

High
    Player
    Mi se pare utila dar si pretul la Tokens sa fie mai mare :pro:  

xShadow_

User
    Player
    Mi se pare o ideie buna.

xDraco_

Guardian
    Player
    Nu e degeaba survival vanilla nu cred ca ar fi o ideie buna :contra:

TenZoR

User
    Player
    Iteme ar fii prea op iar cei cu gradele de donatori ar putea face 15 eficent :contra:

Emilut

User
    Player
    dupa o sa fie pre op nu e o ideie buna contra

Last edited by a moderator:

DLKareless

User
    Player
       Playerii vor avea mai multe optiuni in shop-ul Gamster Tokens, si vor avea mult mai multe lucruri pe care le pot cumpara cu tokens.

Totusi, sfatul meu ar fi, sa poti folosii acest upgrade doar de 3 ori pe o unealta, pentru o suma de bani de minim 50 tokens. Adica, dai 50 tokens pentru +1 sharpness pe sabie, dupa mai dai 50 tokens pentru +1 unbreaking pe sabie, mai dai odata 50 tokens pe +1 sharpness si aia este. Nu mai poti face upgrade pe acea sabie. (pentru ca playerii sa nu aibe unelte atat de OP, dar totusi sa le imbunatateasca putin.)

Dar ideea mi se pare buna. :pro:

✪ ASebastian_

User
    Player
    O idee buna. Insa sa se faca de asa natura incat donatorii sa nu poata ajunge la tarnacop cu Efficency 15.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :pro:  Propunerea ar fi buna mai ales pe prison , adica si cei care nu doneaza sa aiva un mic advantaj , Dar sa vie un enchant maxim sa nu se poata enchant 5000 un exemplu

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa! Survival este o modalitate de gameplay care doreste sa mentina Vanilla, dar in multiplayer! O sa cream alte soluti pentru a consuma tokens! :respins:

Status
    Not open for further replies.