• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Ender Run

Status
    Not open for further replies.

Andrew_lolz

User
    Player
    * Nick-ul tău: Andrew_lolz

* Propunere: Sa se adauge un nou minigame : "Ender Run", in care playerii sa faca parkour , in timp ce sunt urmariti de Ender Dragons, acest minigame fiind castigat cand cineva ajunge la un portal sau este ultimul ramas in viata

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine deoarece am putea atrage playeri noi

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Atragand playeri noi, ajutam serverul sa creasca

* Subserver: -

* Alte precizări:  Nu am stiut ce sa scriu la subserver, acesta fiind un gamemode nou.

Last edited by a moderator:

iN00dles_

User
    Player
    Salut.propunerea ta o consider una buna deoarece acest minigame seamana cu 'TNT Run',care este un minigame foarte distractiv.Ar fi un minigame cu o abordare de 'the end' si ar fi interesant pentru ca cu totii suntem obisnuiti cu TNT-ul in acest tip de minigame.

Mult succes!

Raspunsul meu este : :pro:  

Coool_PvP

User
    Player
    Salut, propunerea ta este foarte interesanta si chiar cred ca ar atrage mai multi jucatori pe server mai ales pe fani de parkour. Ar fi foarte fain sa se adauge acest minigame.

De la mine ai  :pro:

MULT SUCCES!

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Momentan nu va fi adaug alt gm.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.