• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere (Factions 1.12)

Status
    Not open for further replies.

HappyStar

User
    Player
    * Nick-ul tău:HappyStar

* Propunere: Propunerea mea este ca Factions-ul sa fie doar de 1.12

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar fii o idee buna

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece poti gasi mult mai multe lucruri ca sunt convis ca toata lumea stie toate lucrurile de pe 1.8 si  n-ar mai fi hacker deoarece vresiunea 1.12 la bataie trebuie sa dai un hit intr-un player si sa astepti 2-3 secunde sa dai celalalt hit

* Subserver:Nu stiu ce trebuie sa scriu aici 

* Alte precizări:Nici una  

:sportbike:

MultiPlex

User
    Player
    :contra:

De cand sunt in membru Staff pe aceasta sectiune am observat ca PvP-ul este cel mai folosit /warp daca s-ar adaugat doar 1.12 cum se va mai face PvP ? Asa se vor lasa cativa playerii si noi nu avem intentia sa se pierdem playerii.Si cred ca este bine cum este acum cu versiunile de la 1.8 pana la 1.2

Last edited by a moderator:

MariusROG

User
    Player
    :contra: Si nu pentru pvp , versiunea de mc 1.12 este o versiune cu foarte multe bug-uri si ar cauza multe probleme techinice zic eu . Poate va fii adaugat cand versiunea de 1.12 va fii o versiune mai stabila .

kirito990

VIP
    VIP
    Ar strica frumusetea jocului si nu ar fi jucat
    :contra:   

Alexia

Sit down
    Player
    Respins.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.