• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions ( _D3NiS_ )

Status
    Not open for further replies.

_D3NiS_

User
    Player
    * Nick-ul tău: _D3NiS_

* Propunere: Pentru sectiunea factions am multe propuneri, dar ce voi enumera mai jos sunt cele mai importante si sper sa fie implementate dupa wipe sau chiar inainte!             

1) ECONOMIA
    Din punctul meu de vedere si al multora jucatori, economia este una mare. Din punctul meu de vedere strica farmecul jocului cand vezi un jucator cu 500.000.000$ in top-ul banilor. Ti se ia tot chef-ul. Totodata si preturile din /shop ale itemelor. Daca ai o avere mare, degeaba mai exista /shop-ul. Oricine e nou intrat pe server va putea sa isi ia lucruri destul de costisitoare din /shop fara sa faca aproape nimic

2) TRADE SYSTEM-UL
    Exista multe afaceri pe sectiunea factions, totodata vor exista persoane ce vor sa dea "tepe" cu iteme in joc sau bani. Propun sa se faca un sistem mult mai complex de trade pentru a adauga mult mai multi bani, sau sa se modifice /ah-ul unde poti vinde iteme mai scump de $1.000.000. In acest mod din punctul meu de vedere vom scapa de tepele date in joc si vom avea un gameplay cat mai placut

3) /PAY SYSTEM
    Pe alte sectiuni din comunitatea gamster, cand dam /pay ne pune sa confirmam acest lucru. De ce sa nu fie si pe factions? Multi playeri dau din greseala cel mai probabil /pay altor jucatori fara sa vrea si in asa mod se strica gameplay-ul si multi vor sa se lase sau sa se demoralizeze deoarece sunt mici si nu inteleg ca este doar un joc

4) TOXICITATEA 
    Multi playeri sunt toxici pe sectiune. Pe bedwars exista un sistem in care daca scrii "L, Ez, Kys, Kulkat" etc.. sa iti scrie "GG". Un pur si simplu GG. Multi playeri se enerveaza din cauza celor toxici si ajung sa se lase de minigame cel mai probabil

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Propunerile mele ar influenta comunitatea mult mai bine si vor fi mai multi playeri pe sectiune. Mai pe scurt o vor influenta in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Aceste propuneri vor fi de folos pentru a fi mai multa activitate pe sectiune, sa te joci cu drag si sa nu te enervezi

* Subserver: Factions

* Alte precizări: Va pup pe toti de pe factions 

Alex_Rosu

User
    Player
    Salut, ideea ta este una foarte bună și cred ca o sa le placa jucătorilor cât și mie.

De la mine ai :pro: Bafta!

AIin01

User
    Player
    Salut!

Ideile pe care le-ai enumerat ar face jocul mult mai interesant si mai frumos , influenta fiind una pozitiva .

:pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Propunerile spuse de tine ar ajuta foarte mult la marirea numarului de playeri, ar veni mult mai multi playeri noi si ar continua sa se joace, acestia vazand jucatori "maxati" in top se vor demoraliza si vor crede ca ei nu pot ajunge niciodata acolo, fapt care ii face sa se lase de sectiune. :pro:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Si eu consider ca aceste idei ar fi foarte bune fiindca ar face jocul mai interesant si astfel ar creste numarul de playeri. De la mine ai :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

Propunerea ta mi se pare una buna si ar face mai interesant jocul. 

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut _D3NiS_!!

Ai niste idei foarte bune si cred ca ar face jocul mult mai distractiv si interesant!

De la mine ai un :pro:

zLowFast.

User
    Player
    Hello,

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org;
    Propunerea ta imi place pentru ca, este adevarat, cand vad jucatorii care au deja 3M/10M/100M pe sectiune, nu prea am chef sa ma joc.
    In 2-a rand, chiar este interesant sa iti scrie serverul GG in loc de Ez, L, Loser, Noob. 

Status
    Not open for further replies.