• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

BogdiXZ

Banned
    Hammered
    Am vazut ca pe factions foarte multi dupa ce isi fac baza sau alte chestii ce tin de factiune se duc la PVP

Ar fii mai bine sa se adauge un TopKills sau mai bine zis un Leaderboards care sa apara in dreapta

Stiu ca este o comanda [/topkills] si iti apar primii 10 playeri cu cele mai multe kills 

Chestia este ca nu arata prea frumos si cei care au atatea kills sunt hackeri .. 

Eu as zice sa se adauge altul nou in dreapta asa ca pe alte servere ca arata mai frumos .. sunt sigur ca voi puteti sa il scriptati sa fie impecabil 

Cateva motive de ce ar trebui adaugat 

1. Arata mult mai frumos [ Design Impecabil ]

2. Ar trebui sa dati si un wipe la kill-uri ca si playerii fara hack dar si cei noi sa aiba sansa sa ajunga in top 

3. Daca se va da wipe la kill-uri va atrage o gramada de playeri pe sectiune dar puteti implementa asta pe toate 

Deci nu uitati tot ce vreau eu si alti playeri este sa dati wipe la kill-uri ca si cei noi sa aiba sansa sa ajunga in top dar si sa adaugati un nou ledearboard/topkills care sa apara in dreapta

ITI MULTUMESC DACA AI STAT ATAT SA CITESTI ASTA IAR DACA ESTI DE ACORD CU ACEASTA PROPUNERE SCRIE UN COMENTARIU' LA EA CU

:pro:

Last edited by a moderator:

Hakito

User
    Player
    :pro:  in legatura cu wipe la kills

:contra:  in legatura cu leaderbords

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.