• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

HURGET

User
    Player
    * Nick-ul tău: _PATZY_

* Propunere: As dori in aceasta sectiune sa se adauge la comenzile celor cu grad ( Hero, Legend, ... ) /vanish si /god la warp pvp. As dori sa se adauge aceste comenzi deoarece gradele nu pot surprinde si filma hackerii fiind intrerupti de cei care stau sus si trag cu arcurile sau cei de jos. Aceste comenzi ii v-or proteja si ajuta sa ii surprinda pe hackeri fara a fi loviti. PS: Si eu am grad (Hero). 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cum am spus si mai sus ii v-a ajuta pe cei cu grad sa detecteze jucatorii cu hack.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu consider ca in timp numarul persoanelor care folosesc hack se va reduce.

* Subserver: ...

* Alte precizări:  Sper ca propunererea mea sa se ia in considerare!

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    O idee foarte rea :

1 Se poate abuza de acele comenzi

2 Donatorii nu se ocupa cu prinderea hackerilor ,si nu cred ca ar sti cum sa foloseasca acele comenzi 

3 Donatorii sunt niste vipi care beneficiaza de niste plusuri pe care jucatorii normali nu le au

4 Nu se poate dona pentru grade staff din motivul ca donatorii nu trebuie sa aiba responsabilitati acestia sunt niste V.I.Pi ,staff-ul are           responsabilitati si primesc acces la anumite comenzi pentru ca sa poata ajuta la sanctionarea hackerilor si a oferi suport jucatorilor 

5 Nu vad ce ar face un hero sau un legend la warp pvp cu /god si /vanish ,exista moderator,admini etc. care au acces la /ban 

:contra:

Last edited by a moderator:

SlenderGaming

User
    Player
    In majoritatea cazurilor unii donatori vor abuza de aceste comenzi. Pentru sanctionarea hackerilor se ocupa membrii din staff, nu donatorii. :contra:

Heshhhh🌀

Matei Francisc santar in devenire.
    Player
    Ideea nu imi place deloc ,cei cu gradele de hero,ultra nu fac parte din staff si ar putea sa abuzeze de acest lucru.

.

:contra:

Last edited by a moderator:

Alexia

Sit down
    Player
    Daca s-ar adauga aceste comenzi ar fi abuzate la maxim de donatori si ar aduce un - comunitatii noastre. Propunerea nu va fi aplicata.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.