• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

Hakito

User
    Player
    Vreau sa sugerez ca banurile hackerilor sa se dea astfel:prima abatere-24h iar a doua direct permanent, e destul de urat cand un ,,hacker'' ia ban, si el peste 6 ore intra inapoi sau peste 12, deoarece cel putin pe factions este asa: Prima abatere: 6h A doua abatere: 12h A 3-a abatere 24h iar a 4-a abatere permanent, care nu e permanent ca daca dau /ban nume Hack ii se da 7 zile ban nu permanent.

Hakito

User
    Player
    Imi pare rau am uitati de model: 

Nick-ul tău: Hakiki

* Propunere:  sa se dea ban prima abatere 24h apoi a doua permanent

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pozitiv

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece, cel putin pe sectiunea OpFactions, hackerii primesc ban 6h (prima abatere) 12h (a doua abatere) 24h (a treia abatere) permanent (a 4-a abatere), acest permanent nu e chiar permanent, jucatorul primeste doar 7 zile ban, iar ei se reintorc cu acelasi cont, aceleasi iteme, si probabiil cu hack, daca s-ar implementa aceasta ,,sanctiune''  Hackerii ar trebui sa isi faca conturi noi pentru a reintra iar cu hack si si-ar pierde itemele, dupa cum banuiesc ca stiti pe sectiunile de pvp in mare parte se fac destul de greu itm, si, si un hacker s-ar supara ca ar pierde aceste iteme, astfel ar disparea o multime de hackeri.

* Subserver: OpFactions

* Alte precizări:  Am facut precizari si putin mai sus.

Status
    Not open for further replies.