• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

Geany

User
    Player
    * Nick-ul tău:Geany

* Propunere: Ce ati zice de adaugarea xp-ului in shop cum era prin 2016-2017 cu barca aceea, vreau sa spun ca ar fi mai de folos daca am putea cumpara direct sa ni sa puna xp-ul.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu cred ca ar creste numarul jucatorilor pe factions deoarece daca pot cumpara xp vor avea de enchantat armuri, sabii etc  si ar atrage mai multi jucatori.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca multi dintre ei nu cauta sa mineze pentru xp ei vor mai mult pvp si cu ce sa isi enchanteze armurile,sabiile etc.

* Subserver:Factions.

* Alte precizări:  Sper ca se v-a adauga aceasta propunere.

Ceapshout

User
    Player
    Ar fi mult mai usor si simplu sa faci xp si multi vor sa faca pvp si nu sa mineze  :pro:

Samson103

User
    Player
    :pro:  ce a zis Ceapshout

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Asa este mai grea sectiunea, e bine asa cum este. :contra:  

OrangeTrap

User
    Player
    :contra:  Nu se merita sa se bage XP in shop a mai fost dar ..... sa scos. Si elite e Elite membru e membru

Status
    Not open for further replies.