• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

DarkTiger12

User
    Player
     * Nick-ul tău: DarkTiger12

* Propunere: sa poti stacka spawnere intr-un 1 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii ar putea face spawnerele mai mici 

* Subserver:  Factions

* Alte precizări:  Nu

Darius™

User
    Player
    Nu ii vad sensul acestei propuneri. :contra:

Last edited by a moderator:

Tedduard

User
    Player
    N-are nici un rost, nu cred ca ai zeci de mii de spawnere sa nu ai loc in inventar de ele sau ceva.

:contra:

_Alysa

User
    Player
    Mi se pare destul de inutil si cred ca este imposibil sa poti face asta, plus cred ca cu totii avem destul spatiu pentru spawnere.

Contra.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Cred ca te referi la spawnere cu level: de exemplu am 12 spawnere de Creeper, se par unul de restul si raman 11 într-o parte si 1 in alta iei unul din cele 11 si ii schimbi locul cu cel din cealalalta parte si se fac 1 Creeper Spawner level 1 care produce cat 2 si tot asa pana la 1 creeper spawner level 11 care produce cat 12. Sunt usor de duplicat, eu care am fost staff pe alt server care era dedicat Factiunilor abeau probleme cu f top ca la inceputul sezonului toate factiunile aveau cate 12milioane valoare si top 1 avea 23miliarde valoare. 

Cu cuvintele spuse mai sus pot sugera că această propunere este negativă față de server. 

:contra:

Status
    Not open for further replies.