• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

NoHackHere

User
    Player
    * Nick-ul tău: NoHackhere

* Propunere: sa fie un anti cheat mai bun... sa nu ne scoata din orice... ne scoate ff des, plus ca combat-ul tine 30 de secunde... cam mult..

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : am scapa de hackerii care chiar sunt hackeri si ar fi pvp-ul mai bun

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca majoritatea vor pvp

* Subserver: Factions

* Alte precizări:  Sper sa fie aceptata

McFan66

User
    Player
    Nu fac pvp foarte des, dar mereu cand am facut, niciodata nu mi s-a intamplat sa ma scoata. Totusi vad ca multi au o astfel de problema asa ca o sa presupun ca nu fac eu destul pvp incat sa pot sa experimentez acest lucru. Dar cred ca e ok cum e acum. :contra:

Zefrex

User
    Player
    este o ideeie buna 

:pro:

Last edited by a moderator:

NomitoLegend

User
    Player
    Ar fi o idee buna sa nu mai fie aac-ul limitat la un numar de cps-uri

:pro:

WxnnerTheG0D

User
    Player
    Este o propunere buna si mie mi se pare anticheat-ul care se limiteaza doar la "n" cps-uri :pro:

KidOfLord

User
    Player
    Clar este o idee foarte buna dar sa tinem cont ca tehnicianii serverului 50% cred ca muncesc din greu sa fac acest anti - cheat mai bun .

Din partea mea ai > :pro: Bafta cu propunerea !

FREYA

User
    Player
    Ai dreptate,multi playeri sunt scosi de pe factions si cu hack si fara. Plus daca ar fi dupa mine as pune combat ul de 15 secude  :pro:  

TheStrongMen

User
    Player
    Adv , pe mine ma scoate FOARTE DES , e naspa chestia asta cu anti-cheat-ul care te scate des , NoHack fac pvp mai des , si stie mai bine

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere acceptata. O sa imbunatatim anticheat sa nu mai fie false-positive. :tc:   :acceptat:

Status
    Not open for further replies.