• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

HackY0uRLif3

User
    Player
     * Nick-ul tău: HackY0uRLIf3

* Propunere: Mobstack mai mare, macar 100 - 200, de ce? Pentru ca am putea farma mult mai bine, ar fi mult mai multi playeri, si nu am mai avea lag in bunkere. 

Scoaterea creeperilor de pe /shop si de la /creeper, de ce? Nu putem face arene pvp la spawn, Raidul cu wither e cam inutil, si ar fi mai multi playeri pentru ca daca iti faci o arena pvp la spawn cu 1, 2 trap-uri iti faci iteme

Chunk Boosters, Ar fi de ajutor la construirea defensivei unei baze, Acest item distruge orice block dintr-un chunk de la 1 pana la 256

Alte Crate-uri, Crate-urile de acum sunt cam inutile deoarece de exemplu in crate-ul rare, iti pica o piesa de diamant, ti-o da de iron cu prot 1 unbreaking 1 

Tnt-ul sa sparga obsidian si in apa, Raidurile cu tnt ar fi mai folositoare si funny

Scoatrea enchant-ului Thorns din kit-urile Warrior si Destroyer, eu unul le-am cumparat pentru mere, sabie si arcuri, armura se sparge foarte rapid din cauza Thorns-ului, fara el ar fi un kit mult mai bun si poate si mai cumparat

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Factions ar avea nevoie de un update si cred ca acesta il v-a schimba radical, vor fi mult mai multi playeri

* Subserver: Factions

* Alte precizări: Nu am momentan

Gamerultes

User
    Player
    :pro:  imi aduc aminte acum 1 an ca,chiar merita sa te duci la warp crates pentru ca picau iteme mult mai op si chiar aveai ce sa faci cu drop party key!!acum dupa parerea mea sunt cam inutile

mihnea123

User
    Player
    Salut, este o propunere foarte buna si te-ai gandit bine mai ales cu Chunk Bosters pentru ca o sa putem economisi timp.

WxnnerTheG0D

User
    Player
    :pro: Aceasta propunere este foarte benefica pentru factions si cred ca ar aduce foarte multi playeri pe aceasta sectiune.

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere acceptata. O sa fie implementat curand. :tc:   :acceptat:

Status
    Not open for further replies.