• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere factions

Status
    Not open for further replies.

NoHackHere

User
    Player
     * Nick-ul tău: NoHackHere

* Propunere: sa fie factions op... deoarece anti cheat-ul ne scoate ca nu prindem toate hit-urile validate in player si zice ca avem kill aura... , plus ca noi playerii cand omoram un elite sa primim si noi ceva... majoritatea doneaza pentru elite si se duce tot-ul..

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca , cei care se vor apuca de factions vor avea mai multe sanse sa faca iteme

* Subserver: Factions

* Alte precizări:  

vFabby

User
    Player
    Sunt de acord cu tine la faza cu donatori care detin elite . :pro:

IuliGamer69

User
    Player
    Anti-chatul actual este unul foarte bun scoate doar hackeri dupa parerea mea  nu ar trebui nimic schimbat la el nu inteleg cum pe voi va scoate mereu si pe mine nici macar nu ma scos odata. imi pare rau dar de la mn ai :contra:

ArdhaPht

User
    Player
    "Anti-chatul actual este unul foarte bun scoate doar hackeri dupa parerea mea"

Daca ANTICHEAT-UL actul este bun eu ma sinucid, acum cateva ore am dat 3 clicks intr un jucator si m a scos cu 4 set, daca asta este un anticheat bun... Si nu e prima oara cand se intampla lucrul asta.

De la mine ai un :pro:  pentru schimbare anticheat-ului dar oricum nu o sa se schimbe ceva o sa ramana la fel.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Partea cu OP FACTIONS este interesantă, dar este faza că op factions este despre combo si uni jucatori nu vor rezista. 

Faza cu elite, sunt de acord, ar fi grozav dacă am primi să zicem 25% din economia lor, când sunt eliminați. 

:pro:

PREFER

User
    Player
    Sunt de acord cu anticheat-ul , deoarece cand vrem sa dam intr-un player si facem jitter , butterfly , nu intra toate hit-urile si ne da ca si cum am avea kill aura .

Dar faza cu elite-ul e chiar foarte naspa , deoarece ne spargem seturile degeaba , si ne pierdem timp-ul.

De la mine ai un :pro:

Last edited by a moderator:

Weny

User
    Player
    Sunt de acord cu propunerea ta deoarece si eu sunt scos foarte des la fiecare pvp de acest mirifc anti-cheat, adica dau 10-11 cps, si majoritate nu intra deloc si ma catalocheaza ca hacker? Faza asta nu e ok frate

Cu eliteul la fel, sa primim macar 25% 50%, din economia lor, ca noi mergem pvp murim si ne spargem si seturile degeaba pt ce, pt ei ca au gm? De la mine ai un  :pro:

Status
    Not open for further replies.