• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

NomitoLegend

User
    Player
    * Nick-ul tău: NomitoLegenda

* Propunere: Propun sa poti mari locul de depozitare in backpack cu tokens sau bani

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fii mai interesant sa poti cumpara spatii de depozitare in /backpack cu tokens sau cu bani ( 10k primul upgrade si asa mai departe )

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ca jucator ai doar cateva spatii de depozitare , cu acest sistem ai putea sa ti-l maresti

* Subserver:Factions

* Alte precizări:  Atat

Last edited by a moderator:

Al3xDa

User
    Player
    :pro:   ar fi mai ok cu bani  deoarece poate intra oricine cu gamster launcher si sa isi cumperee ogramada de spatii

mini.

god gaymer
    Player
    Eu nu sunt de parere ca aceasta propunere ar trebui sa fie acceptata deoarece :

1. Pe Factions poti sa iti faci destule spatii , astfel incat sa nu poata veni nimeni peste tine (Poti sa iti faci un spatiu privat doar pentru tine , asa nu stie nimeni si ai spatiu pentru a pune itemele)

2. Daca ar fi aceasta propunere acceptata ar dezavantaja unele persoane care vor sa voteze (Pe scurt s-ar vota mai putin daca folosesti bani din joc ca sa iti mai faci spatii in plus)

3. Ar fi prea op Factions , ar dezavantaja incepatorii care doresc sa se joace linistiti.

:contra:

(Sa nu ma judecati daca am gresit gramatical la parerile mele)

vpnMAESTRU

User
    Player
    :contra:  ce rost mai are sa-ti faci baza?

MarianMrK5

User
    Player
    :pro: si cum ai spus tu mai sus vpnMAESTRU de unde sa cumpere backpack pentru marire daca nu ar avea o baza unde sa farmeze pentru marire, mi se pare o idee buna 

⛧_SkilleD⛧

User
    Player

Iti pui toate itemele in backpack, factions este o sectiune in care se dau raiduri pe tru castigarea itemelor, daca toate lumea si-ar pune itemele in backpack unde ai mai da raid?

KENNY27

User
    Player

Daca ar exista backpack, nu ar mai fi factions, pe factions trebuie sa dai raid-uri pentru iteme.

LOXus

User
    Player
    :pro: ar fi util! chiar imi place propunerea ta! sper sa se adauge

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Eu nu sunt de parere ca aceasta propunere ar trebui sa fie acceptata deoarece :

1. Pe Factions poti sa iti faci destule spatii , astfel incat sa nu poata veni nimeni peste tine (Poti sa iti faci un spatiu privat doar pentru tine , asa nu stie nimeni si ai spatiu pentru a pune itemele)

2. Daca ar fi aceasta propunere acceptata ar dezavantaja unele persoane care vor sa voteze (Pe scurt s-ar vota mai putin daca folosesti bani din joc ca sa iti mai faci spatii in plus)

3. Ar fi prea op Factions , ar dezavantaja incepatorii care doresc sa se joace linistiti.

(Sa nu ma judecati daca am gresit gramatical la parerile mele)
    Respins

Status
    Not open for further replies.