• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

Ticozaur

User
    Player
    * Nick-ul tău: ticozaur

* Propunere: sa scoateti kit urile de la factions inafara de kit (start si raid)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Am avea toti sanse egale si ar fi putin mai hard decat este.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Ar motiva playeri sa munceasca mai mult si toti am avea acea sansa de start pe care multi o pierd din cauza celor cu seturi si kit uri de (alea blanao) pentru care asteapta ORE sau ZILE ( nu stiu cat exact)

* Subserver: Factions

* Alte precizări:  Eu unul as fi mai incantat sa vad playeri care muncesc pt un set PROT 4  UMBREKING 3 decat sa vad ca omuletu asteapta cateva ore si isi ia direct setu full enchant si alea alea.

Plus ca astia au mere op in *Cenzurat*ie nu stiu de unde

Sper ca nu am suparat pe nimeni , imi place serverul dar incerc sa imbunatatesc calitatea jocului

NO OFFENSE

McFan66

User
    Player
    :contra: Oamenii respectivi au donat pentru aceste kituri zeci de euro si nu ar fi corect ca acestea sa se scoata. 

Ticozaur

User
    Player
    Unde e ideea de egalitate aici , inteleg faptul ca oameni au bagat zeci de euro dar ce sansa are un player de rand contra unui donator... putin mai mult ca 0 , ar trebuii ceva facut in privinta asta pentru ca balanta trebuie echilibrata.

10 - 20 € ii poti strange intr un interval scurt de timp dar aici intervine ideea de a avea un joc egal :))

Fara suparare acum dar serverul de factions sufera putin deoarece sunt putini playeri si aia care sunt s au obisnuit cu " camperi " de la /warp pvp care stau ca hienele la.panda abia asteptand sa sara unu.

Tot ce am scris nu a fost un repros a fost doar un sfat.

Daca nu se pot scoate macar sa mai echilibreze cat de cat treaba.

#TitaniuMark

User
    Player
    Nu pare o idee buna deoarece jucatorii ar fi demotivati  sa doneze stiind ca gradul respectiv le aduce doar un prefix, o culoare si cateva comenzi

De aceea votul meu este :contra:

INSA

Eu sunt de parere ca ar trebui doar ECHILIBRATE si sa existe o diferenta mai mica intre iteme-le din kituri cum ar fi, mai putine mere op si cate 1-2 enchant-uri cu lvl putin schimbat la armuri/arme

In acelasi timp , donatorii ar trebui sa primeasca si lucruri care nu au impact asupra gameplay-ului dar care sa ii motiveze pe acestia sa doneze pentru grad/up cum ar fi accese one-time la diferite comenzi ce ii pot ajuta la constructie, efecte de potiuni valabile la un anumit interval ( ex: hero - efect night-vision 1 10min [ /nv ] 8h )

> Ceea ce am pus mai sus sunt doar orientative < 

Ar fi bine ca ceilalti sa vina cu propuneri pentru ceea ce am spus mai sus deoarece ar modela propunerea principala, dar in general accesele si alte aspecte ale gradelor de donator pe sectiunea Factions.

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    Nu pare o idee buna deoarece jucatorii ar fi demotivati  sa doneze stiind ca gradul respectiv le aduce doar un prefix, o culoare si cateva comenzi

De aceea votul meu este :contra:

INSA

Eu sunt de parere ca ar trebui doar ECHILIBRATE si sa existe o diferenta mai mica intre iteme-le din kituri cum ar fi, mai putine mere op si cate 1-2 enchant-uri cu lvl putin schimbat la armuri/arme

In acelasi timp , donatorii ar trebui sa primeasca si lucruri care nu au impact asupra gameplay-ului dar care sa ii motiveze pe acestia sa doneze pentru grad/up cum ar fi accese one-time la diferite comenzi ce ii pot ajuta la constructie, efecte de potiuni valabile la un anumit interval ( ex: hero - efect night-vision 1 10min [ /nv ] 8h )

> Ceea ce am pus mai sus sunt doar orientative < 

Ar fi bine ca ceilalti sa vina cu propuneri pentru ceea ce am spus mai sus deoarece ar modela propunerea principala, dar in general accesele si alte aspecte ale gradelor de donator pe sectiunea Factions.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.