• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

Hacksore

User
    Player
    Nick-ul tău:hacksore1755

* Propunere: Sa se adauge /duel stiu ca era pe un server nu zic ce server dar dadeai /duel player si o suma de bani pe care vreti sa va bateti dupa va dadea intr-o cabina si cine castiga, castiga aceea suma de bani

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In foarte bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :playerii ar face mai multi bani si tot odata ar fii foarte tare

* Subserver:Factions

* Alte precizări:  Puteti adauga si pe Skyblock de ce nu si pe survival.

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    Practice PvP exista .

:contra:

mini.

god gaymer
    Player
    E inutila comanda pe SkyBlock , dar pe Factions as putea zice ca e utila comanda, dar cine stie daca ai raid si esti intr-un duel. (Zic ca e utila propunerea, deoarece se merita se se adauge putin risc  in afara de /warp pvp , undeva unde nu ai cum sa scapi daca esti un jucator slab si ar ajuta sa prinzi hackerii daca folosesc hack)

Votul meu ramane :pro: , poate va mai distrati si voi si riscati iteme / bani .

Kasiey

VIP
    VIP
    este o ideie buna votul meu este :pRO:

Hacksore

User
    Player
    Nu conteaza ca exista practice pvp infectilor conteaza ca poti castiga bani din /duel mama ce copii *Cenzurat*i

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.