• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

doohookie98

User
    Player
    * Nick-ul tău: doohookie98

* Propunere: Comanda /gm 1 de la Elite sa fie redusa la a se putea folosi ODATA pe saptamana.( cei god nu deoarece au platit o suma mai mare) 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mult mai corect fata de playerii care chiar se chinuie sa formeze niste seturi. Exemplu: Un player cu HERO(il vom numi hero) si unul cu elite (il vom numi elite) se bat la warp pvp, hero s-a chinuit o zi intreaga sa stra ga 7 seturi OP, iar elite, are 6 seturi toate din gamemode, hero il bate pe elite si ramane 2 seturi, vine cineva fara armura sa ii distraga atentia iar in acel timp, dupa un minut, elite se întoarce iara cu inca 6 seturi DIN GAMEMODE si imaginati-va ca o pot face nonstop, nu mi se pare corect deloc indiferent daca au platit 50e sau nu. Elite ar merita 50e si daca ar fi redus gm 1 macar la cateva zile. Nu inteleg de ce nu ati accepta avand in vedere ca ar ajuta comunitatea.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am spus mai sus 

* Subserver: Factions Classic

* Alte precizări:  Va rog mult luați cat se in serios puteti propunerea asta.

Va mulțumesc. O seara placuta. 

_Tommy

User
    Player
    Salut

Ideea ta nu mi se pare una buna deoare ce Elite-ul a platit o suma destul de mare pt acest grad si cred ca  are dreptul lui  sa foloseasca comanda cand vrea el.O data pe saptamana e mult prea mult si nu isi are rostul gamemode-ul atunci.

Imi pare rau dar de la mine ai un  :contra:

O zi buna !

Last edited by a moderator:

NoHackHere

User
    Player
    De la mine ai un :contra:  nu imi place ideea

Last edited by a moderator:

doohookie98

User
    Player
    Salut

Ideea ta nu mi se pare una buna deoare ce Elite-ul a platit o suma destul de mare pt acest grad si cred ca  are dreptul lui  sa foloseasca comanda cand vrea el.O data pe saptamana e mult prea mult si nu isi are rostul gamemode-ul atunci.

Imi pare rau dar de la mine ai un  :contra:

O zi buna !
    Sunt de acord ca o pot folosi cand vor ei, dar nici chiar asa din ora in ora.

_Tommy

User
    Player
    Da dar daca au  donat eu dreptul sa il foloseasca cand vor ei .Si daca ei abuzeaza de gm1 atunci v-or primi remove la comanda.EI decid cum o folosesc si cand o folosesc.E pe riscul lor daca o folosesc abuziv 

SedooL

User
    Player
    Sincer sunt total de acord cu tine frate. Deja devine un obicei pt oameni sa dea /gm1 si gata, isi duplifica itemele full si aia e. Sa nu uitam ca nu le putem lua.   De la mine ai un :pro: <3

SanduK

Loyal
    VIP
    Nu prea cred ca ar ajuta cu ceva .

Nu ar mai fi cumpărată si nu e pusă nici o limita de a folosi gm .

:contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.