• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

NoHackHere

User
    Player
     * Nick-ul tău: NoHackHere

* Propunere:  Sa se scoata chestia de la anti cheat cu kick-ul.. pierdem foarte multe iteme din cauza anti cheat-ului ... sa se rezolva cu lagul.. mai ales ca a inceput sa ne scoata anti cheat-ul daca fugim.. inainte era anti cheat doar sa avertizeze staff-ul pe ac cine e suspect de hack oricum pe cei cu hack sau criticals auto speed fly auto armor nu ii scoate mi-se pare ceva ff trash sa ne scoata pe noi cei legiti.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : multi se vor reapuca... inainte in s2-3-4 eram 100 pe factions

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : multi se vor reapuca

* Subserver: Factions

* Alte precizări:  Vrem factions-ul vechi inapoi! 
    # ca pe vremuri!

Laser

User
    Player
    Eu zic ca e o propunere buna de la mine ai :pro:

AlinFTW10

User
    Player
    Buna ,  propunerea ta nu imi pare potrivita deoarece Cum ai spus tu ai dori ca  jucatorii sa avertizeze in ac hackerii si  sa se scoata anti-cheat-ul Dar in momentele cand nu vor putea fii membrii staff on , jucatorii care folosesc hack are face tot ce vor  in acele momente cand  nu ar fi membrii  staff on , iar  la anti-cheat daca nu functioneaza bine se va repara cel mai probabil  . 

Cele de mai sus fiind spuse Votul meu este :contra: .

NoHackHere

User
    Player
    Buna ,  propunerea ta nu imi pare potrivita deoarece Cum ai spus tu ai dori ca  jucatorii sa avertizeze in ac hackerii si  sa se scoata anti-cheat-ul Dar in momentele cand nu vor putea fii membrii staff on , jucatorii care folosesc hack are face tot ce vor  in acele momente cand  nu ar fi membrii  staff on , iar  la anti-cheat daca nu functioneaza bine se va repara cel mai probabil  . 

Cele de mai sus fiind spuse Votul meu este :contra: .
    exista donatori sunt peste 20 de vip si maxim 10 on dimineata seara 

Dan Petrut

User
    Player
    :Mi se pare o propunere buna pentru ca pe aia cu hack nu ii scoate si pe noi da 

:pro:

Last edited by a moderator:

CastorPvN

User
    Player
    :pro:

Este foarte naspa pentru uni playeri ca stiu mai bine pvp, le da kick din 2 in 2 secunde si se pierd multe seturi!

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.