• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere factions

Status
    Not open for further replies.

TheSeekPvP

User
    Player
    Nick-ul tău: iSeekPvP

* Propunere:  Sa se scoata echanturile astea cu /ce

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine cred 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece pe factions cand vin 5v1 pe tine si mai au si rage 3 cu double damage etc, nu mai si ce face efectiv, de asta nici nu mai sare multa lume la pvp 

* Subserver: Factions

* Alte precizări:  -

ItzSekFTW

User
    Player
    :pro: Deoarece si la 1v1, nu chiar 5v1 cand te bati si are freez 2 pe armura nu prea mai ai ce sa ii faci, si asta nu mai e pvp...

NoHackHere

User
    Player
    :contra: vreau sa se scoata doar anti gravity cu ala poti sa te catari pe pereti. si sa fugi din combat

vpnMAESTRU

User
    Player
    :pro: Am dat de un hacker care avea AirJump si Springs 3, am dat un hit si el a zburat 20 de blocuri in aer. 

Kasiey

VIP
    VIP
      Eu votez  :pro:  de oarece, cu /ce, nu mai este Factions-ul Classic cum era in  ainte ca e prea op  /ce daca te ducii warp pvp si ai doar prot 4 unb3 iti da un hit si te omoara daca are rage 3 sau double damegi 3

MarianMrK5

User
    Player
    :contra: am inteles este foarte op dar inainte in sez 2 era factions classic si faction OP si factions classic s-a eliminat chiar daca acu scrie factions classic, factions u classic a fost eliminat si s-a decis sa ramana factions OP si mi se pare normal sa fie aceste enchanturi daca el a ramas factions OP chiar daca poti abuza de comanda orice se poate rezolva.

200.gif

Hopuletzz

User
    Player
    :pro:   Ba nu stiu de voi , am vazut ca se mai spune ca nu mai e factions classic si acu e factions d asta ce ziceti voi ca e op , factions op e cu sh 10 , protc 30 etc. chestiile astea care sunt puse sunt la fel ca pe prison gen , ori donezi si castigi ( pay2win )  sau omori un hero ultra etc iei o sabie si aia e. Odata ce vine unu cu rage 3 double damage life steal 5 si ce naiba natie mai e si tu ai un kit warrior , setu tau o ia spre Dn-zeu  , voi va credeti pvp-eri ca aveti rage 3. boss pvp ul se invata pe vanilla nu pe factions op / prison , si daca vorbim de pvp si dupa se trezeste unu ca " da daca esti tu master pvp inseamna ca il poti bate "nu frate nu poti poti fii tu zibla , daca ala are sabie d aia si iti sparge armura faci pe tine , nu stau sa mai dau exemple si chestii d astea , orice spun e un adevar ❤️ 
     mesaj pt manager , daca vezi asta mai intra si tu pe factions ca vreau sa vorbesc cu tine ( daca nu te superi zic sho ) 
     Cu ce ajuta aceasta sugestie ? de la 58 playeri on la 120  .

DaniPrd

User
    Player
    Chiar trebui scoasa comanda /ce , nu mai poti avea sanse egale la pvp 

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.