• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere factions

Status
    Not open for further replies.

Gamerultes

User
    Player
    Nick-ul tău:Gamerultes

* Propunere:

1.Ca managerul/cel care se ocupa de sectiune sa faca eventuri interesante care ar atrage jucatorii,deoarece sectiunea a inceput sa moara.Eventuri de genul:Factions war in care doua sau mai multe factiuni se bat pentru niste premii,iar premiile sa fie key/banii.Eventurile de tip giveall sa fie facute mai des,cam o data la doua saptamani

2.Adaugarea mobcoinsurilor:Cand farmezi sa primesti 1 mobcoins si cu ele sa poti sa cumperi diferite iteme op cum ar fi:(sabii  cu sh5,umb3,loo3, pickexuri op(3x3 , 5x5 , 7x7)pentru o suma destul de mare de mobcoins

3.Sa se refaca warp creates deoarece primesti niste iteme useless,(cu ce m ar ajuta pe mine 24 quarts...sa fim serios)chiar mai bine ar fi sa il faceti cum a fost acum 3 ani

5.F topul sa nu fie degeaba,sa primit macar ceva pentru el,niste cupoane pe shop nu ar strica

6.Sezoanele sa nu mai dureze asa de mult,4/5 zic ca ar fi ok pentru ca o sa moara sectiunea si o sa se ajunga doar la pvp 24/7..nu vad unde mai e rostul

7.O promovare la un youtuber mare nu ar strica,dar sa joace regulat pe sectiune si sa faca liveuri pentru a mai aduce niste jucatori

8.Adaugarea warp kothului care sa fie din ora in ora sau cum decideti voi,iar factiunea care captureaza kothul sa primeasca niste keyuri

9.Adaugarea unui anticheat pe sectiune

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :pai in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar atrage jucatorii

* Subserver:Factions

* Alte precizări:  La factions war sa fie o data pe saptamana sau ceva de genu

#Impreuna recladim factions!

WxnnerTheG0D

User
    Player
    Salut Gamerultes
    Sunt de acord cu tine si cu propunerile tale
    iti ofer :pro: mult succes !

babycms❤

User
    Player
    Salut

chestia cu factions war suna bine si cred ca ar aduce mai multi playeri pe sectiune  :pro:

xPank

User
    Player
    Salut 

Imi plac foarte mult propunerile tale,sigur vor atrage mulți jucători !

iti dau :pro: cu cea mai mare plăcere. Succes !

JustTouchMe

User
    Player
    Salut

Sunt de acord cu tine în tot ce constă mai sus,va fi super factions-ul cu acele propuneri si vor fi mulți jucători 

:pro:

bloodyy

User
    Player
    Salut toate mentionate mai sus ar aduce playeri, cum ai zis tu se ajunge doar la pvp si atat de la mine ai :pro:

Saracul

User
    Player
    Salut , Pe lângă ca vor fii mai mulți jucatori o sa ai ce face in fiecare zii 

bxlance

User
    Player
    Salut Gamerultes
    Sunt de acord cu tine si cu propunerile tale

De la mine ai :pro: succes!

Andreiusca12

User
    Player
    Salut Gamerultes

Imi plac propunerile tale si imi place cum  gandesti:

De la mine ai :pro:  Succes!

ohMqsj

User
    Player
    Salut Gamerultes

Imi place cum suna factions war si cred ca ar ajuta sectiunea sa creasca asa ca de la mine ai  

:pro: success!

Last edited by a moderator:

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Sunt de parere ca aceste sugestii ar face sectiunea factions mai frumoasa si distractiva si de asemenea ar aduce mai multi jucatori.

Votul meu este  :pro: Succes in continuare!

Crayu

User
    Player
    Salut,

Propunerea ta mi se pare  una foarte interesanta care ar ajuta sectiunea si ar distra mai mult jucatorii

TryHard

User
    Player
    Nick-ul tău:Gamerultes

* Propunere:

1.Ca managerul/cel care se ocupa de sectiune sa faca eventuri interesante care ar atrage jucatorii,deoarece sectiunea a inceput sa moara.Eventuri de genul:Factions war in care doua sau mai multe factiuni se bat pentru niste premii,iar premiile sa fie key/banii.Eventurile de tip giveall sa fie facute mai des,cam o data la doua saptamani

2.Adaugarea mobcoinsurilor:Cand farmezi sa primesti 1 mobcoins si cu ele sa poti sa cumperi diferite iteme op cum ar fi:(sabii  cu sh5,umb3,loo3, pickexuri op(3x3 , 5x5 , 7x7)pentru o suma destul de mare de mobcoins

3.Sa se refaca warp creates deoarece primesti niste iteme useless,(cu ce m ar ajuta pe mine 24 quarts...sa fim serios)chiar mai bine ar fi sa il faceti cum a fost acum 3 ani

5.F topul sa nu fie degeaba,sa primit macar ceva pentru el,niste cupoane pe shop nu ar strica

6.Sezoanele sa nu mai dureze asa de mult,4/5 zic ca ar fi ok pentru ca o sa moara sectiunea si o sa se ajunga doar la pvp 24/7..nu vad unde mai e rostul

7.O promovare la un youtuber mare nu ar strica,dar sa joace regulat pe sectiune si sa faca liveuri pentru a mai aduce niste jucatori

8.Adaugarea warp kothului care sa fie din ora in ora sau cum decideti voi,iar factiunea care captureaza kothul sa primeasca niste keyuri

9.Adaugarea unui anticheat pe sectiune

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :pai in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar atrage jucatorii

* Subserver:Factions

* Alte precizări:  La factions war sa fie o data pe saptamana sau ceva de genu

#Impreuna recladim factions!

MrPies1

User
    Player
    Buna, consider că propunerea ta este una eficienta va atrage mai multi jucători și playeri se vor distra mai mult cu cât mai multe eventuri eu îți dau un :pro:

NuSuntScrime

User
    Player
    Salut Gamerultes

Imi plac propunerile tale si imi place cum  gandesti:

De la mine ai  :pro:  Succes!

OneB1te

User
    Player
    Salut gamerultes!! 

Imi place cum suna asa ca de la mine ai :pro: succes!! 

NoHackHere

User
    Player
    Hai salut, Avand in vedere ca sunt un jucator de factions cu ceva vechime, sustin afirmatiile tale de mai sus.  Daca s-ar putea sa se dea si wipe ar fii perfect.

Status
    Not open for further replies.