• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

bxlance

User
    Player
    Nick-ul tău: bxlancev2

* Propunere: sa se scoata chestia asta cu "aveti acces la kituri dupa o saptamana de la wipe" si donatorii sa aiba acces la /kit hero/ultra/legend etc..

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine, doar donezi pentru avantaje..

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pai ar fi utila pentru cei care au grade.. noi donam pt avantaje nu pentru "egalitate timp de o saptamana", daca playerii respectivi nu vor sa doneze treaba lor..

* Subserver: Factions

* Alte precizări:  _AlexFTW vezi-ti de treaba ta

PREFER

User
    Player
    Salut, eu zic ca aceasta parere este una foarte buna deoarece oamenii au donat pt kit-uri etc. De la mine ai un :pro:

GG_Legends

User
    Player
    :pro:  de la mn pt tine ca e buna propunerea, nu dau eu 25e pe grad sa nu am acces la kituri

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Iti multumesc pentru propunere, dar de data aceasta o voi respinge deoarece nu urmareste interesele tuturor jucatorilor.

T/C

Status
    Not open for further replies.