• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

gicutulsmech

User
    Player
    * Nick-ul tău:gicutulsmecherul 

* Propunere: Sa se scoata silk spawners deoarece se abuzeaza prea mult de chestia asta si sa se cinfiste toate spawnerele facute. Unii playeri intra in ore tarzii sa mearga la facut spw cu xray. Multi au FOARTE multe spawnere facute doar intr o zi facute cu pick ul. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta o in bine. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : deoarece ar fi egal si fair pentru toti jucatorii

* Subserver:Facrions

* Alte precizări:  Va multumesc ca ati stat sa imi cititi propunerea. Zi faina! 

Samson103

User
    Player
    PRO ei bine intradevar se intra la ore tarzii si se abuzeaza, acestia folosind X-ray deja cateva exemple destul de bune pe server.

NuSuntScrime

User
    Player
    Salut!

Este bine ca ai observat chestia aceasta pe care de asemenea si eu am observat o , eu ca si tine am acelasi raspuns sa scoatem acest pick si mai pot spune ca am vazut playeri cum se plang de aceasta decizie cu "pick ul" acesta si pentru ca vreau sa se scoata.

De la mine ai :pro: .
    Cu stima Razvan!

Kasiey

VIP
    VIP
    Salut , eu  cred ca pickul sa ramana sunt playerii legiti care au farmat pentru 1000 de mobcoins si vor pickul sa ramana  +  ca daca gasesti spawnere din intamplare le poti duce la bk tau si sa avansezi si ceilalti daca vor pick sa munceasca ca ala care are pick a muncit pentru el

alexsasaaa

User
    Player
    Buna , vazand toate acestea votul meu este :pro:   Iar ceea ce a zis CiprianV despre Kasiey este adevarat deoarece farmand cu kill aura a facut foarte multe mobcoins .

DarLIk457

User
    Player
     Buna gicutule , aici este o idee destul de buna deoarece 1000 mobcoins e un pret prea piperat ,pentru treaba cu x-ray as zice ca ar trebui sa se legalizeze controalele pc-ului  deisgur cu acordul suspectului  . Ideea ta este buna pentru  ride-uri .Din partea mea meriti un  :pro:  . Mult succes sa ti se aprobe propunerea . O zi minunata in continuare 

MrPies1

User
    Player
    Salut!

Eu cred ca, aceasta propunere nu ar fi utila pentru aceasta sectiune. Playeri muncesc mult pentru acele spawnere din mobcoins iar daca il pune gresit nu are cum sa il corecteze.
    Cat despre ceilalti jucatori cu x-ray (hacks) se vor ocupa staff-ul la un moment dat.

Din pacate de la mine ai :contra:

Cu sinceritate,
       MrPies1

Alex.889

User
    Player
    Nu cred cai o idee buna. playerii cu hack vr fi banti de staff

:contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Din pacate nu cred ca propunerea ta este una utila pentru comunitate, deoarece multi jucatori muncesc foarte multe pentru acele spawnere. Pe de alta parte, jucatorii cu hack for fi prinsi de catre staff. 

:contra:

Status
    Not open for further replies.