• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere factions

Status
    Not open for further replies.

Gamerultes

User
    Player
     Nick-ul tău:Gamerulte

* Propunere: 1. ca blazeurile sa nu mai dea in tine,pentru ca se farmeaza destul de *Cenzurat* si de asemenea sa nu mai  primeasca damage in apa
    2.Cand se spawneaza witherul si da in tine sa nu mai primesti wither2 pentru ca este enervant si consumi multe mere

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca ar ajuta toti jucatorii

* Subserver:factions

* Alte precizări:-

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut! 
    Ideea nu este foarte buna sincer.

Schimbarile astea puteau fi facute de Mojang daca era nevoie.

:contra: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Eu cred ca propunerea ta nu este un buna, deoarece daca se va scoate acel efect de la wither, va fi mult prea usor sa dai un raid de exemplu. Cat despre blaze, damage-ul in apa este facut de Mojang, schimbarea lui ar avea un impact major pe server.

Eu am sa-ti dau :contra: .

Semnat, LD

DarLIk457

User
    Player
    Salutare ,Gamerulte ! Doresc sa incep prin a spune ca idea ta este una mult prea op . Damange-ul pe Factions este ceva normal si din acest motiv nu sunt de acord cu idea ta . Ar fi mult prea usor sa te descurci folosind aceste principii . Din pacate din partea mea ai  :contra:   . Sper sa nu te demoralizezi sorry . O zi buna !

Semnat DarLIk457

TheSeekPvP

User
    Player
    :pro:

1) As ruga că cei care nu joacă factions sa nu mai voteze deoarece nu știți despre ce este vorba.

2) Este o propunere super deoarece cum a spus și game mai sus când vrei sa farmezi efectiv jumătate din Mobi mor in apa înainte de a da in ei iar multi când farmeaza sunt omorâți de blazeuri și poate dispar itemele fix după aia.

3) Daca vreți mai mulți jucători pe secțiune ar trebui sa acceptați niste propuneri care nu sunt așa greu de pus in practică.

4) Lăsați jucătorii de factions cu experiență sa voteze pentru că știu despre ce este vorba, vei care nu au idee despre ce e vorba normal că o să de-a contra că să facă și ei niste amarate de posturi pe forum.

Andreiusca12

User
    Player
    Salut!

Mi se pare  o idee destul de buna, si in special cu witherul ar fi mai usor, nu ai mai pierde atatea mere si seturi.

:pro:  Bafta!

WxnnerTheG0D

User
    Player
    Salut Gamerultes !
    Ambele ideii  mi se par excelente si ar ajuta factions-ul in general  raidurile s-ar da mult mai usor si farm-ul nu ar mai fii atat de obositor
    :pro: Mult Succes !

alexgames987

User
    Player
    Salut!

Nu este o propunere buna , din punctul meu de vedere pentru ca daca nu ar mai lua damage de la apa nu le-am mai putea da one hit , asa ca fermele de blaze nu ar mai fi asa eficiente. Si despre efectul de wither daca ar disparea nu ar mai fi asa puternic , si witherul pe Factions este un instrument foarte important de lupta pentru raiduri, nu sunt de acord ca sa ii dispara efectul.

:contra:

babycms❤

User
    Player
    :pro: ii super stresant sa te tot loveasca blaze ul

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Probabil ca la urmatorul wipe vom tine cont si de asta.

T/C

Status
    Not open for further replies.