• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere factions

Status
    Not open for further replies.

Gamerultes

User
    Player
    * Nick-ul tău: Gamerultes

* Propunere:  1) Sa faceți și voi diferite eventuri de pvp nu de survival ( lăsând la o parte pvp tournamentu ) fiindcă țin să menționez că e secțiune de pvp nu de survival/creative daca tot vreți jucători de factions care sa se apuce și să se joace în permanenta nu sa se apuce și după 1 2 zile sa se lase. De exemplu ați putea face o data la 2 săptămâni un event de 1v1/ 2v2 / 3v3 și să dați premii in bani / spawnere / key . 2) Ar trebui modificate crateurile deoarece în momentul de fata sunt super useless și nu te ajuta practic la nimic ( aici mă refer la cele drop party și vote ), ar trebui să adăugați și voi mai mulți bani, iteme Prot 4 , mere op.  3) Modificați shopul in unul mai bun fiindcă nu sunt multe lucruri esențiale factionsului cum ar fi cobweb diferite opțiuni, capete de wither,  etc. 4) 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca ar readuce jucatorii

* Subserver: factions

* Alte precizări:   impreuna recladim factionsul

Flix

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta ar ajuta foarte mult sectiunea deoarece ar da o sansa in plus playerilor noi, i-ar ajuta sa avanseze putin mai rapid si le-ar da un impuls de la spate. Consider ca crate urile nu ar trebui modificate pentru ca se face foarte usor rost de key uri si ar face ca toti sa creasca prea rapid. In shop cred ca ar merge sa se adauge cateva lucruri care ar ajuta mult mai mult la baza factiunii.

In concluzie, din partea mea ai :pro: , exceptand subpunctul 2 legat de crate uri la care iti voi da :contra:

RebornedDark

User
    Player
    Ai :pro: pentru urmatoarele motive:

Event urile in general au rolul de a creste numarul de playeri de pe sectiune, factions fiind o sectiune de pvp nu stiu de ce se se iau in calcul event uri parkour,dropper sau alte *Cenzurat*ii care apartin unor sectiuni ca si creative ul.

In rest, propunerea are niste idei ce merita incercate,nu e nimic de pierdut.

Anastasia__

User
    Player
    Buna ! Consider ca prima idee este destul de buna si ar aduce mai multi jucatori pe sectiune insa de asemenea consider ca crate urile nu ar trebui modificate pentru ca se face foarte usor rost de key uri si ar face ca toti sa creasca prea rapid. In shop cred ca ar merge sa se adauge cateva lucruri care ar ajuta mult mai mult la baza factiunii.  Prin urmare de  la mine ai :pro:  doar pentru prima idee

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Gamerultes!

Prima idee mi se pare foarte buna si cred ca ar aduce inapoi playeri pe factions!

De la mine ai un :pro:

Status
    Not open for further replies.