• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

RebornedDark

User
    Player
    * Nick-ul tău:DarkHorseTRT

* Propunere: In urmatoarele randuri voi scrie unele idei ce ar putea fi aplicate la wipe care,dupa parerea mea, ar imbunatatii sectiunea.

1. End-ul. Problema in end este ca e foarte greu sa dai raid si foarte greu sa gasesti baze,iar din cauza asta multi isi fac baze acolo asadar overworldul ramane fara baze, acest lucru contribuind la pierderea interesului playerilor pentru a se juca.Propun ca border ul in end sa se micsoreze pana la 2,5k.

2.Fly in teritoriu inamic. Propun ca accesul la fly pentru donatori sa fie restrictionat in teritoriu inamic.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : foarte multi playeri sunt de acord cu ideile astea si o vad ca pe o oportunitate a staff ului sa arate ca le pasa de sectiune

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : un + pe partea de competitie si de seriozitate

* Subserver:Factions 

* Alte precizări:  lasati playerii sa decida pt sectiune, ca ei se joaca

Last edited by a moderator:

Gamerultes

User
    Player
    :pro:  sunt de acord cu toate cele spuse de mai sus,chiar ai niste ide foarte geniale cine mai imi warn pe forum este neserios

Alex_Rosu

User
    Player
    Salut, ideea ta este una foarte bună și cred ca o sa le placa jucătorilor cât și mie.

De la mine ai :pro: Bafta!

AIin01

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una interesanta si pe placul tuturor , ceea ce piate doar sa ma incante .

:pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Din partea mea ai :pro:  deoarece implementarea propunerii tale ar po*Cenzurat* foarte mult overworld ul si ar face End ul un teritoriu mai exclusivist sa zic asa.

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Consider ca aceasta idee ar aduce inapoi playerii pe fanctions deci sunt :pro: acestei idei

ToneTer

User
    Player
    Salut!

1.Pot sa spun ca este o idee buna, altceva nu mai am de zis aici.

2.Stiu problema cu fly-ul in teritoriul inamic si chiar ar fi foarte util daca s-ar scoate accesul in teritorile inamice.

Ambele prupuneri chiar foarte bune.

De la mine ai :pro: .

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

Propunerea ta mi se pare una foarte buna si ar aduce mai multi jucatori pe sectiune. :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut DarkHorseTRT!

Propunerile tale sunt foarte bune si interesante si cred ca ar aduce multi playerii pe sectiune.

De la mine ai un :pro:

zLowFast.

User
    Player
    Hello, 

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org;
    Propunerea ta imi place pentru ca, fly-ul este abilitat la cand faci raid sau esti la un teritor nemic. 
    Poate, niste jucatorii o sa fac abuz de fly, adica, spune chiar la spawn ca fly la raid-uri este interzis si totusi multi o folosesc. 

​

:pro:

Status
    Not open for further replies.