• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere fake29

Status
    Not open for further replies.

fake29

User
    Player
    * Nick-ul tău: fake29

* Propunere: Propun ca ownerii de protectii sa aiba acces la o comanda similara ca cele de pe skyblock (/is ban, /is kick).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : nu s-ar mai raidara baze atat de usor

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca, uneori anumiti membrii staff abuzeaza de comenzi si aduc diferiti playeri in protectia altor player sau acesti player folosesc anumite bug-uri cum ar fii cel cu perla sa intre in bazele slab protejate.

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări:  -

Raider

User
    Player
    Da , ar fi niste comenzi foarte utile.  :pro:   Multi folosesc bug-uri sau alte metode de a ajunge in protectiile noastre si a face raid.

Last edited by a moderator:

Ezeq1997

User
    Player
    Da , ar fi super usor sa scapi de unii care vin la tine sa te enerveze :pro:

PunchIt

User
    Player
    +1, ar fi o comanda utila comunitatii. Asa putem bana vanatorii de pe protectiile noastre sau pe cei ce vin doar ca sa te deranjeze. :pro:

MosMerius

User
    Player
    :pro:   O propunere foarte buna , si deasemenea ajutatoare pentru jucatori sectiunei . Tocami acum cateva zile am fost raidat si nu aveam ce face.

Iti sustin propunerea ! +rep

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    Aceasta propunere nu mi se pare buna deoarece sunt cazuri in care poti inconjura o persoana cu protectii sau poti face chestii asemanatoare incat acele persoane sa nu mai poata intra sau iesi din protectiile lor sau sa fie deranjate de acest lucru. Propunerea nu mi se pare buna.  :contra: .

Daca esti de parere ca un staff a abuzat  poti totusi sa faci o reclamatie sau sa comunici unui grad suprerior incat sa se rezolve. Iti spun totusi ca asa ceva nu se intampla.

idkidkkk

User
    Player
    Salut! Mie nu mi se pare o propunere buna, survival-ul este survival, ce rost ar mai avea daca cineva nu ar mai putea intra in protectia altcuiva? Mai ales ca se poate inconjura foarte usor o persoana cu protectii, iar persoana aceea sa nu-si mai poata parasi propria sa protectie. Problema cu staff-ul se poate rezolva printr-o reclamatie si se poate gasi cine este vinovatul.

:contra:

HeroStrike

User
    Player
    Salut,

Dupa parerea mea aceasta nu este o propunere buna deoarece anumite persoane pot profita de asta si sa puna protectii in jurul altora ca sa-i blocheze in baza lor dandu-le kick sau ban din propriile protectii.  Este o diferenta intre modul Skywars si Survival pentru ca pe survival avand allow in protectia altui jucator ai acces la comenzi diferite, daca se intampla se se certe doi jucatori sa sa primeasca kick fix propietarul. Nu sunt de acord cu asta.

Angelo29

User
    Player
    Salut, nu mi se pare o idee foarte buna incat sa fiu si eu de acord, de la mine ai un :contra:

Ionut91

User
    Player
    Salut, nu mi se pare o idee foarte buna, skyblock e diferit fata de survival. Votul meu este :contra:

DaniPrd

User
    Player
    Salut 

Dupa parerea mea aceasta propunere nu este deloc utila sectiunii Survival , poti inconjura playerii si ii poti bloca foarte usor stricandu le jocul . Multi se vor lasa iar sectiunea va scadea foarte mult in urma acestor probleme . Din partea mea ai : 

StefanYZ

User
    Player
    Salut! Nu vad sa fie o propunere foarte buna, deoarece se poate inconjura foare repede o persoana cu protectii, si plus de asta survival ul nu este ca skyblock ul, pe skyblock sunt insule si alte chestii, nu prea se compara cu survival,  deci cu parere de rau si votul meu va fi unul negatuv. Imi pare rau.. 

:contra:​

Andrei692131

User
    Player
    Salut Fake29 , mi se pare cea mai proasta idee pe care ai spus-o vreo data ! faptul ca tie nu iti convine persoana respectiva in protectia ta nu avem noi cat si staff ul nici o vina ca tu l-ai adus prin tpa sau a venit el cu /warp

asa ca raspunsul meu este :contra:

AIin01

User
    Player
    Salut !

Nu mi se pare o propunere chiar ok . Tinand cont ca aici este survival si nu skyblock in primul punct de vedere . Din alt punct de vedere se poate abuza si de acest lucru .

cu parere de rau , votul meu va fi :contra:  .

Andrei692131

User
    Player
    Da , ar fi niste comenzi foarte utile.  :pro:   Multi folosesc bug-uri sau alte metode de a ajunge in protectiile noastre si a face raid.
    Or sa aiba ban in protectiile voastre dar nu e greu sa o gaseasca random si sa raideze pe langa ea ? zic si eu adica tu degeaba il banezi daca el are acces inafara prtectiei tale 

Xetro13

User
    Player
    Salut , cu parere de rau , aceasta propunere nu isi are sensul . Daca ai protectie la baza , nu are cum sa iti de-a raid sau sa face orice altceva in protectia ta , daca este pvp on la tine in protectie , este greseala ta ca ai dat pvp on . 
    Votul meu este unul negativ :contra: .

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut fake29,

Propunerea ta nu mi se pare un buna din 2 puncte de vedere:

1. Daca cineva cu care nu te intelegi, iti inconjoara baza de protectii acesta va putea sa-ti dea ban si kick de acolo cand vrea el si nu cred ca ti-ar convenii.

2. Daca ai pvp on si te bati si acela e aproape sa moara si detine protectia, poate sa-ti dea kick/ban si sa scape.

De la mine ai un :contra:

Status
    Not open for further replies.