• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere farmat gamster

Status
    Not open for further replies.

mario123

User
    Player
    Nick-ul tău:

* Propunere: Deci eu propun cand blazerii vin sa nu se stacheze 20 sa se stacheze maxim 100 sau infiniti

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine si la grindere mari nu e bine ca se strang multi 20 asa mai  bine intra intrunul

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :

* Subserver:Factions Classic

* Alte precizări:Nu

Tekashi 6ix9

User
    Player
    Nick-ul tău:

* Propunere: Deci eu propun cand blazerii vin sa nu se stacheze 20 sa se stacheze maxim 100 sau infiniti

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :in bine si la grindere mari nu e bine ca se strang multi 20 asa mai  bine intra intrunul

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :

* Subserver:Factions Classic

* Alte precizări:Nu
    PRO

#TitaniuMark

User
    Player
                    Votul meu este :pro:                       deoarece

In felul asta jucatorii cu pc-uri mai slabe ar primi un plus de 5-10% performanta in momentul in care farmeaza xp la spawnere lucru care, din punctul meu de vedere, ar incuraja mai multi jucatori sa isi faca ferme de xp

(Propunerea aceasta ar fi folositoare daca s-ar aplica pentru toti mobii, nu doar blaze)

Succes cu propunerea!

sasa.hangan47

User
    Player
    Hei , multumim de propunere , dupa parerea mea e una foarte buna pentru ca eu am un PC din 2011 care deabea mai respira si am lag mult

Ne-ar ajuta extrem de mult , votul meu este din start :pro:

_Tommy

User
    Player
    Buna.

E o propunere buna pt ca sunt unii cu calculatoare mai slabe care au fps-uri putine cand farmeaza si asta cred ca ar fi mai bine.Si nu ar mai fi atat de mult lag

Bafta  :pro:

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    :pro: Este o ideeie buna scăpăm de lag.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.