• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere /find

Status
    Not open for further replies.

(ᵔᴥᵔ)darius

User
    Player
    * Nick-ul tău: dariusucuRevenge

* Propunere: Sa se adauge comanda /find <nume>

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ca playerii sa isi gaseasca prietenii mai usor si sa nu stea sa ii caute pe toate sectiunile 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am precizat mai sus 

* Subserver: Peste tot

* Alte precizări:   -=-=- In caz de cineva da /find abuziv doar ca sa dea target unui player sau sa il injure , sa existe o comanda care interzice jucatorului sa il urmareasca

Exemplu: /block find <nume>

mini.

god gaymer
    Player
    :contra:
    sa zicem ca eu sunt administrator si stau pe o sectiune unde stau toti administratorii, tu imi dai find si tu stii deja unde sunt eu, apoi o sa fiu deranjat pe discord in loc sa raman atent la ceea ce trebuia sa fac eu ca administrator (repet, e un exemplu)
    O sa deranjeze staff-ul sau administratorii mai mult.
    Eu zic ca e bine cum este acum.

(ᵔᴥᵔ)darius

User
    Player
    sa zicem ca eu sunt administrator si stau pe o sectiune unde stau toti administratorii, tu imi dai find si tu stii deja unde sunt eu, apoi o sa fiu deranjat pe discord in loc sa raman atent la ceea ce trebuia sa fac eu ca administrator (repet, e un exemplu)
    O sa deranjeze staff-ul sau administratorii mai mult.
    Eu zic ca e bine cum este acum.
    Pai da dar eu am zis sa existe si o comanda care blocheaza chestia asta

TheViper

VIP
    VIP
    Salut ! Dupa parerea mea daca vrei sa iti gasesti prietenii nu vad de ce ai avea nevoie de comanda /find cand ii poti scrie pe discord si el iti va spune si daca sunteti prieteni normal ca iti va spune. Si va fi o prea mare bataie de cap, tinand cont ca tu poti intra pe un cont cu hack (cu vpn-ul iti poti face cate conturi vrei) si dai /find si te duci mereu pe sectiunea unde este o anumita persoana si ii dai target;  asta il poate face chiar sa se lase de server, tinand cont ca te vede peste tot si nu il lasi sa se joace linistit.

(ᵔᴥᵔ)darius

User
    Player
    McBoy said:
    :contra: Un jucator care este suparat pe altu, poate da /find si sa-i dea target sau la un YouTuber.
    Pai da dar eu am zis sa existe si o comanda care blocheaza chestia asta 2x

•  

Chalk20

VIP
    VIP
    Se poate face o comanda de exemplu /findtoggle și să nu mai poată da ceilalți find. Îmi place ideea. 

:pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: .

Motivul e simplu sunt multi oameni care vâneaza staff . Comanda existala care au acces  anumite grade  din staff .

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.