• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere forum regulă

Status
    Not open for further replies.

Pyssu

User
    Player
    • * Nick-ul tău: Pyssu
    •  * Propunere: Propunerea mea este următoarea: Să se adauge o regulă la secţiunea "Password recovery" şi anume: Cu toţii ştim că la cererile de passowrd recovery vin şi persoane care încearcă să fure un cont, nu să şi-l recupereze. M-am gândit ca regula pentru a îţi putea recupera contul şi ca cererea ta să fie validă, să trebuiască ca numele de pe forum să fie acelaşi de pe server, dacă nu , asemănător. Nu durează mai mult de 5 minute să faci un cont de forum şi oricum fiecare jucător ar trebui să aibă măcar un cont pe forum cu numele său de pe server. Nu de fiecare dată se întâmplă ca să vină persoane cu gândul de a fura un cont, dar atunci când se întâmplă apar nişte semne de întrebare şi playerul în cauză care este victimă tentativei de furt a contului trebuie de fiecare dată să contacteze stafful şi aşa s-ar putea evita astfel de situaţii. 
    •  * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Securitatea jucătorilor de pe server se poate baza pe asta, nu este o situaţie care se întâmplă în fiecare zi, dar preventiv nu este ceva rău. 
    •  * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru că s-au întâmplat cazuri cu tentative de furt a conturilor, chiar aseara cineva a făcut o cerere de "recuperare parolă" cu intenţia să fure contul, nu că şi-a uitat parola cu adevărat, nu era contul lui. 
    •  * Subserver: Forum
    •  * Alte precizări:  Dacă cineva este de acord sau nu este de acord, vreau ca dilema sa să fie argumentată. Mulţumesc pentru timpul acordat!

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi se pare o idee buna daaar numele de pe Forum poate fi schimbat in 2 secunde deci :contra:

Status
    Not open for further replies.