• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Forum.

Status
    Not open for further replies.

DJIepuroi

User
    Player
    * Nick-ul tău:  DJIepuroi

* Propunere:  Propun ca la cererile helper și moderator, când deschidem un nou topic sa se pune instant modelul, fără a mai trebui sa copiezi modelul și sa îl pui.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca propunerea mea ar influenta în bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate deoarece am pățit sa văd mulți jucători ce nu au respectat modelul.

* Subserver: Forum.

* Alte precizări: Cred ca aceasta propunere va ajuta playerii începători și care fac pentru prima data o cerere de helper sau moderator.

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu mi se pare una buna,deoarece jucatorii ar trebui sa-si de-a seama dupa celelalte

topic-uri realizate de alti jucatori care stiu forumul.Daca acest lucru s-ar adauga,ei nu ar avea habar nici de unde este modelul.

In plus chiar in primul topic se gaseste modelul.Cei incepatori,care fac cerere de helper/moderator,

daca ar citi ce scrie la fiecare sectiune de helper/moderator,si-ar da seama ca este un model.

Nu cred ca ar trebui adaugat asa ceva.Tin sa mentionez ca a mai fost facuta o propunere ca a ta.Votul meu este:

:contra:  

Coool_PvP

User
    Player
    Salut, propunerea ta nu mi se pare interesant pentru ca trebuie sa arati ca iti doresti functia de HELPER, sa arati ca ai citit regulament-ul si tot ce contine la helperi, Modelul se vede foarte usor cand intri la ,,recruiting staff'' 

Nu cred ca ar influenta cu ceva aceasta propunere cu nimic.

De la mine ai un  :contra:

Last edited by a moderator:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Nici mie nu mi se pare o propunere luminata ... Prea multe pentru astea.

SanduK

Loyal
    VIP
    nu imi place ideea ta imi pare rau dar este facut modelul pentru a ne arata mai multe informatii ar fi prea simplu sa faci o cerere scuze de la mine ai un :contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Pai orice  om poate vedea unde se gaseste modelul , in schibm unde e modelul sunt mai multe chesti

Cloacks

User
    Player
    Playeri pot vedea direct modelul  cand intra la helper request / mod. :contra:

Luckywind

VIP
    VIP
    :contra: , motivele sunt mai sus. 
    + sa fim seriosi... posturi cum mai facem ? clasicul "ai un model de respectat" nu o sa moara 🙂

™Maniak™

Satana
    Player
    Daca se pune automat modelu unde citesti ce ai de respectat regulamentu si...
    Inchis.

Status
    Not open for further replies.