• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Forum

Status
    Not open for further replies.

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău:SandroKing

* Propunere: Mai jos 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Propunerea mea este cand un om voteaza la o alta propunere sa nu voteze cu :pro motivele de mai sus sa isi puna o opinie si cei care fac asa sa ea warn 5% sau 10% ca el vine nu citeste nimic din propunere si au votat mai multi cu contra el tot voteaza asa si zice motivele de mai sus sau motivele lui X sau Y  sau imi place idea ta pro nu imi place contra si asa face la toate propunerele date . Si nu se refera doar la propuneri si la design tot la batteluri tot  , ca omul a votat una la alegere propunerea mea este de a zice dc a votat el cu Pro/contra sau cum la design battle V1/V2  etc. Cred ca ati inteles .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :In bine 

* Subserver:Forum 

* Alte precizări:  Am greseli gramaticale stiu .

Last edited by a moderator:

Knowing

User
    Player
    Salut, Sandro, vezi ca aici sunt propuneriile pentru Minecraft, uite sectiunea unde trebuia tu sa postezi.
    https://www.gamster.org/forums/forum/24-probleme-forum/

Acolo ai si un model de Propunere pentru forum

Si votul meu ar fi:

Pai asta e si clar, la fiecare vot, care ti l-ai inpus sa votezi, trebuie sa ai si argumente.Adica ? Pai iti argumentezi Votul, Am votat pentru ca, Iti dau contra pentru ca, De la mine ai pro pentru ca, ETC.Da, sunt de acord cu tine, ca nu nu-ma la Battle, ci si la Propuneriile pe minecraft, si acolo este o regula, ca daca nu te argumentezi sa iei warn, dar vad ca nimeni nu face asta (Nu da ward)Imi place propunerea ta, pentru ca ar ajuta forumul si pe altii sa se invete sa-si argumenteze opinia.
    :pro:

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Daca el are acelasi motive nu inseamna ca nu are voie sa scrie "Motivul de mai sus " :contra:  

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    Asa cum a zis si ItsMake, la multe propuneri nu sunt multe motive bune sau rele, asa ca se voteaza pe aceleasi motive.

:contra:

Daca el are acelasi motive nu inseamna ca nu are voie sa scrie "Motivul de mai sus " :contra:  
    Da e corect dar ce va e greu sa va ziceti opinia vostra si daca e aceeasi pana o zice-ti va mai vine ceva de adaugat poate mai adaugati ceva .

5ymemory

User
    Player
    Daca motivele sunt asemanatoare.

Nu cred ca mai are rost sa scrii din nou aceleasi motive.

Knowing

User
    Player
    Nu, nu are voie, pentru ca nu s-a argumentat ! Daca e asa, si stie sa se argumenteze, atunci posteaza si stie ce sa faca, ca din moment ce tie poate nu-ti pasa, si vrei post-uri, normal ca scri,
    Pro motivele de mai sus, sau Contra Motivele de mai sus ! Deci e absurd chestia asta
     * NU aveți voie sa dați reply la propuneri fără să argumentați  alegerea făcută -  warn 10% !!!!

Asa cum a zis si ItsMake, la multe propuneri nu sunt multe motive bune sau rele, asa ca se voteaza pe aceleasi motive.

Daca nu sunt motive, daca tu nu sti sa te argumentezi, daca tu nu ai nici-o idee pentru acea Propunere, nu te bagi asa-i ?
    Si nu se poate ca tu sa nu sti sa "invetezi" ceva mai nou fata de cel mai sus, Adica bagi ceva de la tine, sau incerci sa gasesti, CITESTI PROPUNEREA, ca altii, nu-ma RASPUNSURIILE CITITI !!! si va extrageti de acolo niste motive, fara ca sa stiti care e propunerea !
     * NU aveți voie sa dați reply la propuneri fără să argumentați  alegerea făcută -  warn 10% !!!!
    Nu e clar ce scrie la regulament ? Am sa rog sa se dea Edit, si sa se mareasca text-ul pentru voi.
    A, in caz de nu stiati ce  inseamna sa te "Argumentezi" comtactati-ma, am sa incerc sa va explic. Nu sunt profesor, sau ceva, dar am invatat sa imi argumetez raspunsrile, asa ca incercati si voi la fel.
    SI prin toate acestea nu vreau sa jignesc pe nimeni, doar mi-am spus ideiile.

Daca motivele sunt asemanatoare.

Nu cred ca mai are rost sa scrii din nou aceleasi motive.

Pai daca motivele sunt asemanatoare, si la el si la tine, ideeile care iti vin sunt aseamanatoare cu ale lui, ATUNCI ORI NU POSTEZI, ori incerci sa te gandesti la ceva nou.
    Pentru ca in regulament de la Propunerii scrie CLAR:
    Va Multumesc !
    Bafta  !

™Maniak™

Satana
    Player
    Aici ma voi gandi daca voi schimba va anunt.
    Ca :pro:  se da warn daca e fara argument.
    Dar :pro:  Motivele mai sus. nu se da warn
    Si cand te gandesti motivele mai sus nu e un argument dar daca sa dam warn si pentru asta o sa vedeti cate 2 voturi la propuneri la moment nu cred ca ar trebui sa sanctionam pentru asta dar ma voi gandi ce si cum si o sa fiti anuntati.
    La moment :respins:   :tc:  

Status
    Not open for further replies.