• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Forum..

Status
    Not open for further replies.

qPandaa_

User
    Player
     * Nick-ul tău: qPandaa_

* Propunere: Propunerea este ca, atat membrii, cat si staff-ul sa fie “obligati” sa dea argumente la propunerile la care vor sa raspunda. Inteleg ca fiecare are dreptul la vot si la propriile motive, dar se gasesc pe aici zeci de persoane care dau raspunsuri banale ( dau doar pro/contra si dau post, sau daca dau un motiv, acesta este oricum foarte scurt ). Daca vezi o propunere care are legatura cu o sectiune care tie personal iti place (exemplu) si vrei sa iti dai cu parerea despre ce s-a scris, fa argumente pro/contra... mi se pare si normal, nu doar sa puna acel vot si sa scrie “nu-mi place”

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sunt 99% sigura ca este in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Asa cum am precizat mai sus, se gasesc pe aici zeci de persoane care sa dea raspunsuri banale la unele propuneri, fara ca macar sa gandeasca un argument sau ce se va intampla daca acea propunere va fi implementata. Pe scurt, majoritatea voteaza doar pentru post-uri sau ca sa se regaseasca prin propuneri, iar acest lucru poate respinge o propunere care este chiar buna.

* Subserver: Forum.

* Alte precizări:  Cei care nu respecta regula sa primeasca, spre exemplu, un warn.

Last edited by a moderator:

piuamaster

User
    Player
    mi se pare o idee buna, ai dreptate, sunt unii car dau pro/contra fara sa argumenteze de ce si o propunere buna poate fi respinsa sau o propunere rea poate fi acceptata din cauza asta.

de la mine ai un :pro:

MrFloricels6

User
    Player
     "Nu aveți voie sa dați reply la propuneri fără să argumentați  alegerea făcută - warn 10%". cam ceva de genu menționează regulamentul.Dar totuşi e deranjant să te pomeneşti cun un "hater" desta că dă contra când vede că celor mai mulți le place, fără un motiv întemeiat.

În această zi splendidă de sâmbătă ai un:

:pro:

Îți urez o zi în continuare.

OmxKnock

User
    Player
                                                                        :pro: Faza cu argumentele.

[ Daca cineva voteaza si spune "Motive mai sus", In acea situatie nu mai este obligat sa scrie argumentul.

Zyblade

User
    Player
    "Motivele mai sus."

Jk, trebuie neaparat introdus asa ceva, de mult ori lumea nici nu citeste propunerile si voteaza random.
    :pro:​

OmxKnock

User
    Player
    yas prea mult chin sa citesc o propunere intreaga :pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place acesta idee deaorece multa lume voteaza random fara motive bine intemeiate  :contra:  

Estarossa

User
    Player
    Se trezesc multi care sa puna un vot random fiind nepasatori doar pentru a avea un +1 la Posts. :pro:

qPandaa_

User
    Player
    Imi place acesta idee deaorece multa lume voteaza random fara motive bine intemeiate  :contra:  
    Iti place propunerea, dar dai contra? 🤔

SR20.

User
    Player
    Sunt de acord.. :pro:   Ar trebui sa lase mai multe informatii din parere. E spre binele comunitatii pana la urma.

🙂

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Votul meu este :pro:  nu am fost atent, scuze.

Tedduard

User
    Player
    De acord cu tine, din cate am inteles este deja implementata regula cu argumentarea raspunsului dar nu se respecta mereu.

ItsKRONX11

User
    Player
    In primul rand uni dau contra FARA MOTIV sau dau pro cu motiv :))) sau fara niciun motiv si contra dai nu-mi place si e nasol ba. De la mine ai 

Tommy21

Manager Survival
    Player
    Deja sanctionam persoanele care dau pro si contra fara argumente sau care scriu motivele de mai sus si pun pro si contra 

qPandaa_

User
    Player
    Deja sanctionam persoanele care dau pro si contra fara argumente sau care scriu motivele de mai sus si pun pro si contra 

Nu prea am vazut asta, chiar daca stiam ca este scris in regulament. 

Status
    Not open for further replies.