• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Forum

Status
    Not open for further replies.

SkrrPowPow

User
    Player
     * Nick-ul tău: Kwhr

* Propunere:  Am o propunere in legatura cu topicul de pe forum ''recuperare-parola'' am observat ca s a intamplat recent un incident cand 2 oameni (unul fals unul adevarat) sa faca o cerere pentru recuperarea parolei la un cont. Propunerea mea consta intr o regula pt acel topic :  ''Nu aveti voie sa postati un topic pentru un cont care nu este al vostru. Aceasta regula daca este incalcata se sanctioneaza cu Ban/Avertizare/Remove. Daca nimeni nu va recunoaste cine este fake vom intra noi pe cont si vom vedea pe ce sectiune a fost cel mai activ. Pe acea sectiune va intra un staff si va intreba playerii daca are cineva discordul celui care juca pe cont. Apoi vom verifica discordul si vom vedea cine este cel real. Daca acesta fake nu recunoaste pana acum va primi o pedeapsa mai aspra!"

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Aceasta propunere ar influenta comunitatea sa nu mai incerce sa fure contul.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru nu a se fura conturi.

* Subserver: Forum

* Alte precizări:  Daca este prea lunga regula puteti sa o scurtati si in special la sanctionari puteti schimba . in rest -

#TitaniuMark

User
    Player
    Este o propunere buna, i-ar ajuta foarte mult pe cei ce detin intr-adevar conturile respective si ar ajuta la siguranta jucatorilor ce fac cereri de recuperare a parolei

eu votez :pro: . Mult Succes!

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra:  Nu ai de unde sti daca cineva are poze cu contul tau si doreste sa il fure .Si acum nu mai pot nimeni vedea cine si ce posteaza la Recuperare Parola . 

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.