• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Forum

Status
    Not open for further replies.

collapse94

User
    Player
     * Nick-ul tău: Collapse

* Propunere: Pe forum ar fi bine sa fie un topic cu toți cei care primesc mute, sau ban.In topic sa fie scris numele, motivul si dovada (poza sau video). Si topicul trebuie sa fie deschis mereu. Si in acest topic au dreptul sa posteze staff-ul.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine deoarece dacă cineva primește  un mute ori ban intre pe forum si se uite de ce a primit mute sau ban.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece dacă cineva primești un mute ori ban intre pe forum si se uite de ce a primit mute sau ban.

* Subserver: Forum 

* Alte precizări:  Am pus acid island ca nu este altceva care sa pun pentru Prefix . Sorry

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi s-ar parea prea folositoare avand in vedere ca poti vedea cat timp si motivul pentru care ai primit mute/ban din momentul in care ai fost sanctionat.
    Eu iti voi oferii un :contra:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Este greu sa implementam un astfel de sistem automat.

T/C

Status
    Not open for further replies.