• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Gamster Launcher

Status
    Not open for further replies.

CatalinTheWinner

User
    Player
    • Nick-ul tău: CatalinTheWinner
     * Propunere:  Oricine care joaca cu Gamster Launcher sa aiba acces la /fly.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Daca s-ar implementa aceasta propunere, jucatorii ar fi mai motivati sa joace cu Launcherul.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playei ar fi mai motivati sa joace cu launcherul gamster.

* Subserver: Survival 1.9/1.12 Factions si altele.

* Alte precizări:   Poi ganditi-va logic, de ce sa intre un player sa joace cu launcher-ul, adica pentru ce...pentru Gamster Shop, sau pentru kit-ul pe care il pot lua odata la 7 zile si ceva...? in rest nimic special , a da si sa nu uit ca primim prima oara 1k tokens, po da intru odata cu launcher-ul sa-mi iau tokenurile, si apoi intru odata pe zi cu el ca poate mai primesc cate 5 tokens, dar dupa intru cu mc-ul normal, ca nu am motiv sa raman cu launcher-ul, ca si asa eu am vazut multi playeri care ziceau ca au  drop frame-uri, (eu personal nu prea am dar zic si de ceilalti)

DLKareless

User
    Player
    Sunt multi jucatori cu Gamster Launcher si cele mai mari sanse ar fi sa faca abuz de fly. 

Staff-ul nu se poate tine dupa toti jucatorii cu Grad Premium care fac abuz de fly.

La faza cu drop-frame-urile poti umbla putin la Video Settings (iti iei OptiFine), dai graficile pe Fast, umblii la Details si dai optiunile pe Off sau Fast.

:contra:

CatalinTheWinner

User
    Player
    EUHORORUS

Ce abuz de fly, cu fly-ul nu pot merge in lupta, asa ca nu are nimeni ce abuz sa faca+ca la faza cu drop-frame-urile degeaba umblii, tot o sa mai ai dar am spus ca eu nu am.

KaitaN

User
    Player
    EUHORORUS

Ce abuz de fly, cu fly-ul nu pot merge in lupta, asa ca nu are nimeni ce abuz sa faca+ca la faza cu drop-frame-urile degeaba umblii, tot o sa mai ai dar am spus ca eu nu am.
    Aici are dreptate,nu am cum sa scap de drop frame-uri o data la 3 secunde pare cate unul,si la setari video am dat pe cele mai slabe optiuni si degeaba,cel mai probabil nu este Launcher-ul bine optimizat.

xDraco_

Guardian
    Player
    Ar fi o ideie buna  :pro:

snex_96

User
    Player
    ar fi o ideia buna pt ca asa a fost la gradul premium pana a fost scos pro

ShacoIsHere

User
    Player

1) Cadoul de fly a fost pentru ca serverul s-a deschis mai trziu 

2) O sa abuzati si mai tare de el la pvp sau nu stiu unde 

Raffael_

User
    Player
    Tin sa mentionez si eu ca launcher-ul , orice setari ai face are frame drop-uri .. trebuie sa ii dai cam vre-o 4-5 restart-uri ca sa nu mai aibe frame drop-uri + ca nu poti juca cu labymod pe el (eu cel putin nu pot) asa ca nu am nici un motiv sa joc cu acest launcher... pentru cei ce vor spune probabil ca am un pc slab.. nu e slab... imi merge totul ultra 1000+ fps , dar faza e ca launcher-ul nu e optimizat si are frame drop-uri dese din cauza mod-ului "memory fix" implementat in el... e cam inutil premium launcher... adica pentru un nume colorat/prefix sau alte chestii de la shop-ul premium nu merita sa joci pe el. Eu sustin ideea cu fly-ul dupa ce se optimizeaza mai bine launcher-ul

:pro:

Last edited by a moderator:

qFrost

Helper Survival 1.9
    Player
    nu e vorba de abuz la pvp, ci oriunde, unde mai este scopul jocului ? :contra:  

nopartyboys

User
    Player
    Este o idee oribila sa se readuca /fly-ul pentru toata lumea, exista numai dezavantaje.

✪ ASebastian_

User
    Player
    NU. O sa se strice fun-ul, si o sa se abuzeze.

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    Contra, pe sectiunea GTA se facea la greu abuz la fly!.

CatalinTheWinner

User
    Player
    S-a readaugat, puteti da T/C :p

Status
    Not open for further replies.