• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Gangs SkyBlock Air

Status
    Not open for further replies.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    * Nick-ul tău: YiusMEME

* Propunere: Gangs, sunt multe persoane care fac PVP si unii dau 2v1 si de multe ori se ataca intre ei, propunerea ar fi ca ei sa poata face un gang prin care atunci cand merg la pvp sa aiba friendly fire (sa nu se poata ataca intre ei) ,fiecare gang sa aiba un lider care sa poata adauga/scoate membrii prin invite sau kick si sa faci un gang sa coste o suma de bani spre exemplu 100k

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai putini toxici pe chat

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu s-ar mai jigni jucatorii intre ei pentru ca se omoara teamurile

* Subserver: SkyBlock Air 

* Alte precizări:  Have a good day

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta este destul de interesanta si imi place. Eu chiar as vrea sa fiu intr-un gang cu prietenii si sa nu fie nevoie sa ma lupt cu ei la pvp, iar mai apoi sa pierd :(. De la mine ai:

:pro:

Alexic

User
    Player
    Salutare,
    Imi pare rau dar aici nu se pot creea gang-uri pentru ca nu este sectiune de skypvp sau GTA etc. 
    t/c

Status
    Not open for further replies.