• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere generală (mc)

Status
    Not open for further replies.

Wintersunn

User
    Player
    Noroc.

După ce am văzut timp de câteva zile cum se comportă jucătorii cu staff-ul şi invers pe server-ul de survival, m-am gândit să propun următorul lucru: după ce, cineva din staff sancţionează un player, să nu fie nevoit să dea explicaţii la cei ''revoltaţi'' de asta există forum şi există reclamaţie. Din experienţa mea de adminat (mai bine de 3 ani, chiar 4) atâta timp cât cineva din staff consideră că un player a încălcat regulamentul, trebuie sancţionat fără discuţii. Dacă, cuiva nu-i convine să facă o reclamaţie, dacă are chef să comenteze decizia staff-ului pe chat, ia şi el mute. Nu cred că staff-ul este pus pentru a fi luat peste picior de playeri, nu se pierd jucători aşa ci se ''educă''. Spun asta din experienţă. Am văzut că şi adminii sunt prea ''miloşi'' . . . ăsta e principalul motiv pentru care playerii s-au învăţat să comenteze aiurea la staff.

Florinn_

Moderator forum
    Player
    Ai dreptate . Asa fac si pe sky wars .Ieri era lag pe syawars si playeri spamau chat-ul cu "Lag , e lag" însă nimeni nu le dădea mute ... Uni admini sunt prea milosi cu ei :]

Fazendo

User
    Player
    :contra: trebuie sa dea explicatii pentru ce face, doar ca o sa dea celui "pedepsit"

sabish007

Manager Survival
    Player
    Nu e ok cum spui tu . Raspunsul de genul: pentru ca asa vreau eu , nu se mai poarta de multi ani . Comunicarea este foarte importanta , iar pentru a lua decizia corecta , trebuie sa asculti ambele tabere. Scopul e sa ii tinem pe server nu sa ii fugarim . Desigur e usor dai mute , dai ban , dar joci singur la un momentdat . Pedepsesc si eu , dar mai intai ,avertizez. Vorbesc cu ei , nu imi scade gradul , trec pe la toti , inca nu s-a plans nimeni. Desigur pentru x-ray , bug exploit nu se discuta .

Wintersunn

User
    Player
    Sabish, nu ai înţeles. Nu or să plece. unde să plece? Nu au conturi premium să spui că merg pe servere poFilterre. . în fine asta iese din discuţie, chestia e că tu îi dai mute lu x pentru că a încălcat regulamentul şi ai şi dovadă vine y şi spune că nu i-ai dat mute cum trebuie sau că de ce i-ai dat mute. . şi trebuie să-i dai explicaţii inutile pe care le poate afla cel reclamat dacă vrea, ştii cum e, nu-ţi băga nasul unde nu-ţi fierbe oala, nu? Ţi-am spus şi pe server :D când intram pe jocurile unde adminam nu cereau explicaţii şi nu plecau pe alte servere, de ce? Pentru că era un server unde totul mergea cum trebuie, era server frumos, poFiltert şi cu admini care-şi fac treaba, în mare parte de asta comentează playerii că adminii cică nu-şi fac treaba. . nu, ei şi-o fac dar sunt prea milostivi.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Sunt total de acord cu propunerea ta, atat timp cat este precizat motivul :) De fapt asta a fost si ideea forumului...

AlfAlex

User
    Player
    Eu zic nu , pentru ca sunt copii de 10 ani care nu sunt cu regulamentul , si nu de asta , eu sunt cam nou pe servar si imi place ca ADMINII SUNT ACTIVI , ma ajuta cu ce am nevoie si imi explica , de asta imi place si nu o sa ma las de el prea curand , degeaba e jmecher servarul si toate cele . Si iei ban , mute , kick pentru o singura chestie # CONTRA

Wintersunn

User
    Player
    Aici e vorba doar de atunci când sancţionează un player, copiii de 10 ani. . trebuie să înveţe să se comporte. . frumos, zic eu. În rest, bineînţeles că te ajută cei din staff, îţi explică dacă nu înţelegi ceva, dar nu de ce a dat mute/kick/ban playerului x. Un motiv ar mai fi că dacă sunt 2 admini on pe server la 50-60+ playeri on. .. voi pierdeţi, cei care vreţi ajutor, care nu înţelegeţi ceva legat de joc, nu de sancţiuni, dacă adminul x stă să explice playerului y de ce l-a sancţionat pe z. . durează, nu vă mai poate ajuta pe voi.

Cristian, nu poţi să le dai ignore dacă eşti admin, mă rog, nu prea are fi indicat să faci asta, pentru că nu eşti admin să dai ignore playerilor :D . . regulamentul spune că nu ai voie să ignori playerii.

Nu ştiu cât de clar am fost acum dar sunt obosit.

Last edited by a moderator:

Andrei2003

ItsMakePvP
    Player
    Odata era un hacker la warp pvp (Factions), au fost vreo 4-5 hackerii, EyePhone se uita la "EI" si nu  le-a facut nimica, asa ca playeri ce fac? stau cu hack "Mereu" si Adminii (UNII) se uita la ei.... si pe factions 2 zile nu a fost nici un admin.... sa se caute staff mai mult, si fie macar 18/24 cate 1-2 ADMINI astfel sunt multii hackerii... cea ce nu este corect fata de uni playerii care nu sunt (Frustratii) cu hack, Si da.... sa se face Masurii.... ca pe alte sv Anti-Cheat.... mai slabe dar macar le... e mai usor adminilor sa controleze sv, sa se face cv cu kkt... astia de sv

BerK :3

User
    Player
    Bro , sunt de acord cu asta , dar fiecare are voie sa isi exprime opinia , cat timp nu a incalcat legile bunului simt nu este sanctionat. Staff-u' mai poate invata si din criticile playerilor.

Status
    Not open for further replies.