• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globală staff

Status
    Not open for further replies.

Strong_

User
    Player
    Ideea este foarte buna de la mine ai :pro:  Bafta in continuare !

​

• STAFF MINECRAFT FACTIONS MC.GAMSTER.ORG

Gogosica

VIP
    VIP
    O idee stralucita pot spune si sectiunea castigatoare sa primeasca un premiu in bani sau iteme pentru pvp pot spune! :pro:

DoopSnogg

User
    Player
    Pare o idee interesanta, alaturi de alte detalii precum leaderboard uri, premii, un mod prin care jucatorii nu afla despre acest eveniment SAU un mod prin care facem cu randul deoarece s-ar face reclame frecvent, eu votez

:pro:

Gamerul1971

User
    Player
    Propunere inutila, nu va aduce mai multi playeri,iar serverul nu va beneficia de absolut nimic

:contra:

HerRageGame

User
    Player
    :contra:  Si cum ar trebuii sa faca pvp ? Nu te vei alege cu nimic + Cum a spus ItsMakePvp , sunt care nu stiu pvp si ar trebuii sa aibe grija de sectiune , nu sa faca Pvp Event sau cine stie ce

Com32goO

User
    Player
    :contra: Mi se pare o propunere inutila, nu toti din staff stiu pvp si dupa cum a spus si ItsMakePvp stafful este pentru a avea grija de sectiune. Exista sectiuni speciale pentru pvp daca chiar vreti asa mult.

Status
    Not open for further replies.