• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globală

Status
    Not open for further replies.

TheAnomaly

User
    Player
     * Nick-ul tău: TheAnomaly

* Propunere: Deci, propun un plugin conceput in asa fel cand un membru staff suspectează pe cineva de hack ( Mod + ) fie acel player la pvp sau in alte locatii, sa-i putem da /stun (NumePlayer) sau /freeze (NumePlayer). Cand dăm aceasta comanda player-ul suspectat de hack o sa fie ,,înghețat,, nu o să se poata misca iar in cazul in care acesta e la pvp nu o să primeasca DMG de la alti playeri. Cand o să-l ,,îghețe,, player-ul respectiv o sa fie anuntat fie pe chat sau pe ecran că este suspectat de hack si daca iese de pe server o sa primească ban. Ca staff o să avrem dreptul sa-i cerem un id de la skype/discord si sa ne prezinte folderul de Minecraft.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta in bine, am scapa de mai multi hackeri si de neintelegeri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am scăpa de hackeri.

* Subserver: SkyBlock

* Alte precizări:  Nimic aici. 

iN00dles_

User
    Player
    Salut,au mai fost facute doua propuneri asemanatoare cu a ta ieri,iar eu am aceleasi argumente pentru vot ca in acelea.Personal,eu am votat si in acelea.Votul meu este: 

:contra:  

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra:  Nu se misca i se zice ca are hack el iesi intra si are bani .

Si daca vrea sa dea reconnect .

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra:  A mai fost idea asta. Si inca sunt 2 propuneri de genul

Haxy

User
    Player
    Precum am mai zis si in alte propuneri de acest gen..

Fiecare jucator are un calculator, in care isi tine lucrurile personale..

Nu putem sa intram asa ca prin branza in calculatoarele lor si sa ii cautam de cheat-uri..

Fiecare jucator are propia intimitate legata de calculator si de ce ar el in acesta..

Ma bine cum este acum spre parerea mea.

Last edited by a moderator:

xValix10

User
    Player
    cum a spus si ironis. :contra:

CookiePower

User
    Player
    Nu mi se pare "ok" sa primească ban când iese de pe server. Adică sistemul anti-cheat nu este prea bun pe Secţiunea de SkyWars fiindcă îţi da kick chiar daca nu foloseşti avantaje interzise faţă de ceilalti jucatori.

Daca acesta va funcţiona în modul descris mai sus unii playeri legiti o să îşi piardă contul.

De la mine ai un :

Void

User
    Player
    Nu mi-ar placea ca X sa ii umble in calculatorul lui Y pentru hackuri, cum s-a mai spus si sus.

SandroKing ✔

VIP
    VIP
     Ar lua prea mult timp asa cv si din timpul unui player care este suspectat fara a avea hack . Votul meu este :contra: .

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Ar fii oribil sa scotocim prin lucruriile altora, pc-ul lor este privat, de asemenea poate avea o pana de curent si li se inchide pc.. si primesc ban automat. Sau le de crash mc la impactul cu comanda. 

5ymemory

User
    Player
    Pierzi timp asa.

/v si /tp  e mult mai simplu pentru a bana hackeri.

Status
    Not open for further replies.