• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globală

Status
    Not open for further replies.

oof_panda

User
    Player
     * Nick-ul tău: CeZaRMtRO

* Propunere: Să se adauge o nouă sectiune ' SkyGiants' in această sectiune fiind vorba de : Sunt 4 echipe, fiecare echipă are câte 2 membri, insulă pentru fiecare echipă si una in centrul lor in care să se spawneze un ' boss' care oferă echipei care il omoră unele avantaje, in momentul in care giant-ul unui echipe moare acestă să dispară odată cu el, pe insule să fie diferite ore-uri care oferă juctorilor unele chestii - spargi dmd 'iti dă armură unelte' gold - bani etc. pentru mai multe detalii sunt diferite video-uri cu acest minigame pe YouTube 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, deoarece spiritul de echipă ar fii mai ridicat si ar fii o competitie destul de mare

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? Deoarece spiritul de echipă ar fii mai ridicat si ar fii o competitie destul de mare 'intre cele patru echipe'

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Echipele să fie de culorile ' Green / gold-yellow/ magenta / blue '

WxnnerTheG0D

User
    Player
    Si mie mi se pare interesant acest minigame si unic si cred ca ar aduce jucatori ai un  :pro: de la mine 🙂

DoopSnogg

User
    Player
    Am auzit de acest minigame, sau de unul similar. Pare destul de captivant si unic. Cred ca ar fi bine sa fie pe lista viitoarelor update-uri.

:pro:

FREYA

User
    Player
    :contra:  Sky Giants a mai fost aici [cred] si nu se juca nimeni pe el. Si n plus nici nu cred ca s ar juca multi pentru ca nu e atat de captivant.

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Momentan nu ne gandim la noi sectiuni, ci dorim sa imbunatatim pe care le avem. O sa tinem in considerare propunerea ta  :tc:

Status
    Not open for further replies.