• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globală

Status
    Not open for further replies.

al3xionut21

User
    Player
    Nick-ul tău:al3xionut08

* Propunere: propun ca cei care scriu constant in chat dar nu au activitate in sectiune (nu se misca) sa nu fie afk 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : cred ca ar influența in bine serverul , cat si chatul global

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : cred ca aceasta propunere va fi uitlă serveruli pentru ca unii oameni se enerveaza sa ii scoata din sectiune cand scriu

* Subserver:Global

* Alte precizări:  Nu

Qua7ro

User
    Player
    Nu e greu sa apeși odată pe W sa faci un pas deci :contra:

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Nu mi se pare o propunere asa buna. Poti apasa W la 2-3 minute, daca chiar vrei sa stai doar pe chat.

De la mine ai: :contra: . Bafta!

AndreiSolo

User
    Player
    Salut Alex ! 

Așa cum au zis și ceilalți, eu cred că nu este așa greu ca să apeși W, A, S, D, ca să nu te scoată din secțiunea respectivă.

De la mine ai  :contra:  Salut !

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut Alex!

Propunerea ta nu nu mi se pare destul de buna. Dupa cum au spus si cei de mai sus, poti apasa W din cand in cand. :contra: Succes!

Karnation100

User
    Player
    De obicei, atunci cand scrii pe chat te misti, te duci, te intorci, mai schimbi peisajul, sau, daca nu o faci, poti apasa W, sau A,S,D pt a face un pas. Daca cei AFK ar ramane pe sectiune, s-ar crea lag. De la mine ai :contra: .

mini.

god gaymer
    Player
    Jucatorii care comunica nu o sa fie AFK. Ori fac pvp , ori fac comert sau chiar pescuiesc, iar daca ei nu fac nimic si sunt dati , atunci pot reveni pe server.Zic ca e bine cum e acum.

Imi pare rau dar ai :contra:

Status
    Not open for further replies.