• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global Anti cheat

Status
    Not open for further replies.

punisher_

User
    Player
    * Nick-ul tău: punisher_0789

* Propunere:  comanda " /ss "

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Comanda nu este grea de configurat si nu cred ca nu poate sa fie bagata pe server intrucat s-ar putea sa scapam de codati / hackeri mai repede  . Prin comanda ma refer  la  "  /ss "  ---> "screenshare" comanda asta  face ca jucatorul sa primeasca freeze si el va trebuii sa intre pe discord/teamspeak/skype...etc . Majoritatea sv-urilor premium folosesc aceasta comanda  . Intrucat anticheat-ul tot deteacteaza codatii cateodata  , comanda poate prinde hackeri cu Ghost clienturi care intr-o sesiune de screenshare se pot gasi cu ajutorul altor programe 🙂  

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : S-ar scapa de hackeri/codati mai repede

* Subserver: Global  

* Alte precizări:  Propun ca aceasta comanda sa fie de la moderator  in sus  intrucat cand un membru staff va scrie /ss <nume player>   , sa apara asta   

"   https://imgur.com/a/zCA0Z76   " , numai ca in loc de ts sa scrie id-u staffului  de discord  , sau daca nu se poate asa ceva sa fie scriptat  , stafful respectiv pur si simplu  ii va da mesaj playerului cu id-ul de discord 

- Programele care se pot folosi la acesta comanda sunt :  - pvplounge screenshare tool  ( nu are drepturi de autor deci  se poate folosi pentru orice server )

- Search Everything ( Se pot gasi ghost clienturile )

- Any desk   ( daca refuza sa dea partajare pe skype/discord )

- Cred ca asta o stiu cam toti  dar daca playerul refuza screensharul sau iese fix cand stafful foloseste /ss pe acel jucator  se acorda ban respectiv cat  se va seta de owner/scripter...etc  

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu cred ca se poate implementa o altfel de comanda  :contra:  

Dar daca se poate ai un :pro:  

punisher_

User
    Player
    De ce sa nu se poata ? Pluginu e pentru 1.7  ( nu e cazul )  / 1.8 /  1.9 / 1.10 / 1.12  . Este pentru spigot si  craftbukkit , acum depinde si pe ce pluginuri ruleaza ficecare sectiune in parte sau daca toate la un loc sunt conectate la o baza de date 😉 

CookiePower

User
    Player
    Daca sistemul va rula ca acela care este acum sunt contra.

-De ce?

-Pentru ca sistemul anti - cheat nu merge prea bine.Acesta da kick chiar daca unii playeri nu folosesc avantaje interzise fata de ceilalti playeri.

Sper ca va fi rezolvat.

De la mine ai un:

:contra:

punisher_

User
    Player
    Pai ce sa nu mearga  numai o comanda cea care este /ss ? si un mesaj amarat nu prea cred  in + banul se acorda mai repede daca iesa nu vad rostul  de ce ai spune  ca daca merge la fel ma rog , decizia ta 🙂

Void

User
    Player
    Nu imi place ideea ta deoarece daca eu refuz sa fac asta, chiar daca nu am hack, primesc ban pe degeaba cum ar veni.. poate un jucator nou venit pe comunitatea gamster e foarte bun la PVP si totusi nu vrea sa isi piarda timpul cu partajare etc primeste ban aiurea, alta problema ar fi.. daca X nu are discord/skype sau etc. ? Ia ban fara motiv nu ?

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propuneri asemanatoare cu a ta au mai fost formulate,doar ca erau alte comenzi,dar practic,acestea fac acelasi lucru.Eu cel putin am votat si in acelea si parerea mea este ca jucatorii au nevoie de intimitate,in sensul ca poate multi nu vor sa arate unei persoane necunoscute (in sensul ca nu s-au vazut niciodata fata-n fata) ce poze/documente/fisiere/filmari etc. detin in calculator (adica poate multi au lucruri private in calculator,pe care nimeni nu trebuie sa le aibe).In plus,staff-ul se ocupa de hackeri,ii poate filma,daca nu este sigur ca respectivul foloseste hack,poate intreba si pe altcineva.Votul meu este:

P.S.Daca cineva este 'asa de bun la PvP' poate fi observat destul de usor daca esti atent si ai o filmare buna.

punisher_

User
    Player
    Nu se da ban daca n-are discord sau altele pur si simplu il downloadeaza , si trebuie sa stai ? tu doar folosesti comanda nu serveru ii da freeze LOL

Haxy

User
    Player
    Am mai repetat, dar o sa mai zic inca odata..

Confidentialitatea jucatorului nu trebuie incalcata!

5ymemory

User
    Player
     Nu toti au discord, skype etc...

Nu imi place ideaa:

Status
    Not open for further replies.