• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

ImAGodDemon

User
    Player
    * Nick-ul tău: ImAGodDemon 

* Propunere: 1.CA atunci când dai înregistrezi sa îți zică în ce limba sa fie sv-ul și de ex dai /LG EN/RO/FR și sa dea sv-ul în acea limba. Acest plugin sa fie un traducător care are deja mesajele făcute doar sa selectezi tu limba

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cei din alta tara sa poată înțeleagă server-ul

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : La dezvoltarea server-ului

* Subserver: Global 

* Alte precizări:  Nope 

Last edited by a moderator:

iN00dles_

User
    Player
    Salut,imi place ideea ta.Chiar am vazut multi jucatori vorbitori de alte limbi si nu intelegeau cuvintele din romana.Ar cauza putin lag pentru ca este un alt plug-in,dar nu cred ca ar face lag-ul sa fie foarte mare.Dar in principiu as dori un astfel de plug-in!

Mult noroc!

:pro:  

kirito990

VIP
    VIP
    Din care stiu chestia asta costa foarte mult, bani, deci nu cred ca ar fi ok...mai ales ca este server romanesc
    :contra:

Pojy

User
    Player
    :pro: Eu zic ca este o idee chiar foarte buna doar ca nu stiu ce sa zic nu vad asa multi playeri din alte tari... poate o reclama ceva... plus ca trebuie sa iei in considerare si bugetul serverului

AndreZisMessi

User
    Player
    Salut.

Propunerea ta este una foarte buna, deoarece noi avem o mica parte de playerii straini si cred ca este un plugin foarte ajutator, faraa ezitare de la mine ai un :pro:  

ImAGodDemon

User
    Player
    Încă o idee (Mutam a zis sa dau reply aici) 

Ideea este : Ca hackerii sa fie Banati permanent și chiar dacă mai vor sa li se mai dea o șansă, sa facă cerere unban și sa zică motivul de ce a folosit hack-ul și sa zică ca nu mai folosește hack.

ShacoIsHere

User
    Player
    :pro:

Mereu mi-au placut out sideri englezi si francezi mai ales ca au capul pe umeri si nu sunt toxici 

faptul ca ei joaca la noi este un privilegiu pentru un server romanesc

VioMat

Team Leader
    Player
    Serverul nu este international pentrua fi atâtea persoane ce vorbesc o limba diferită.

Respins. :tc:

Status
    Not open for further replies.