• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

zoom_boy

User
    Player
    * Nick-ul tău: zoom_boy

* Propunere: Buna , as vrea sa adresez o problema cu care se poate confrunta staff-ul gamster si totodata sa propun o mica adaugare in regulament a unei sanctiuni impotriva "admin-hunt". De cand fac parte din staff mi s-a intamplat de multe ori si sunt sigur ca nu sunt singurul care intalneste playeri facand ''admin-hunt''. Sunt unii si aceiasi care mereu vin cu replicile: "de ce dai/nu dai mute" ; "nu ai voie sa dai mute" ; " ai direct remove " si renumitii maestrii zen care cunosc regulamentul mai bine decat el insusi. Acest lucru poate fi ignorat dar uneori devine personal si din ce in ce mai intens, ca urmare staff-ul nu poate ajuta ceilalti jucatori deoarece trebuie sa gaseasca mereu explicatii pentru persoana respectiva. Pe sectiunea skyblock s-a ajuns si la incercarea de a afla date personale despre un membru staff cu motiv de razbunare.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta comunitatea in bine, staff-ul respectand playerii , iar playerii respectand staff-ul, in caz contrar va exista "bataia de joc".

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Comunitatea ar devenii chiar si cu 3% mai pozitiva, acest procent mic poate influenta mult modul in care noi staff-ul interactionam cu playerii gamster.

* Subserver: Skyblock si restu subserverelor de pe gamster.

* Alte precizări:  Va faceti o idee la ce ma refeream : https://imgur.com/a/ov8MCwt , sper ca am putut fi inteles si astept sa vad daca se mai confrunta ceilalti membri staff cu asa ceva si daca se poate face ceva in legatura cu acest tip de comportament.

Matei77Ioq

User
    Player
    :pro: pe sectiunea GTA nu am intalnit asa ceva , si prin votul meu sper sa nu se ajunga la asa ceva

CookiePower

User
    Player
    ÖDaca playerii nu inteleg de ce ai sanctionat, nu esti obligat sa le explice de 10 ori.

Este treaba lor, vor sa inteleaga - bine, daca nu - nu.

Ii poti ignora mesajele  si chiar asa , o persoana toxica peste masura nu ar putea sa afle ceva date personale de ale tale sau ale altor membri STAFF. 

Daca ai o problema cu asta, incearca sa-ti ascunzi informatiile care tin de tine.

Oricum, asta rezulta la sanctionarea cu ban 12h pentru toxicitate care intrece limitele.

Votul meu este:

:contra:

Bodygiard1

User
    Player
    Sunt total de acor du cu tine intalnesc aceasta problema zilnic si nu prea ai ce sa faci inpotriva asta dar sper ca daca voi vota :pro:  se va schimba!

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place aceasta idee ar trebui adaugata, deoarece te vaneaza efectiv . :pro:  

zoom_boy

User
    Player
    ÖDaca playerii nu inteleg de ce ai sanctionat, nu esti obligat sa le explice de 10 ori.

Este treaba lor, vor sa inteleaga - bine, daca nu - nu.

Ii poti ignora mesajele  si chiar asa , o persoana toxica peste masura nu ar putea sa afle ceva date personale de ale tale sau ale altor membri STAFF. 

Daca ai o problema cu asta, incearca sa-ti ascunzi informatiile care tin de tine.

Oricum, asta rezulta la sanctionarea cu ban 12h pentru toxicitate care intrece limitele.

Votul meu este:

CookiePower , ideea facea referire la faptul ca nu te poti concentra pe ceilalti playeri din cauza lor, daca le dai ignore incep sa spameze .. si tu ca staff atat timp cat te fac de ras efectiv , nu ai ce sa le faci atat cat in regulament nu apare nimic legat de ''admin-hunt'' , asa ca trebuie sa stai si sa le inghiti acuzatiile si reprosurile in timp ce alti playeri poate chiar au nevoie de ajutor.

Cred ca un /mute de 30 min pentru admin-hunt ar rezolva problema, tocmai .. prin aceasta postare mi-ar placea sa vad si in regulament sanctiunea .

5ymemory

User
    Player
    Salut

Am intalnit  de multe ori aceasta problema si nu prea ai ce sa faci...

:pro:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Sunt de acord, chiar daca am primit staff de 2 zile, unii tot imi zic Iei remove, de ce dai ban etc, ceea ce imi scade moralul de a fii helper si chiar uneori ma intristeaza si ajunge la probleme personale. 

Ai un :pro: din partea mea

Coool_PvP

User
    Player
     Am patit de foarte multe ori acest lucru si sunt in staff de cateva luni bune 

de la mine ai :pro:

Chiar si daca nu esti obligat sa ii spui de 10 ori acelasi raspuns ca el nu intelege explici odata de ce nu la revedere.

Dar eu mereu am explicat sa imi fac o imgine buna fata de jucatori si fata de sectiune chiar si daca e enervant la un moment dat 

Duncan2003

User
    Player
    Salut, imi place propunerea ta, mi se pare chiar super ok.
    Sunt suficienti membrii staff noi care "sufera" din cauza jucatorilor care nu ii pot ajuta. Da, eu zic ca e ok daca un membru staff da mute 1h de exemplu in loc de 30m, un jucator sa ii spuna in /msg sau pe /helpop, ori sa il intrebe daca nu era mai indicat 30m, ceea ce nu ar insemna admin-hunt. Insa, sunt jucatorii (asa cum ai spus si tu) care incep cu amenintarile legate de "locul" in staff.

:pro:

Ox1geN

User
    Player
    :pro: deoarece si pentru ca imi place ideea ta, am citit toate raspunsurile si am decis ca nu e o ideea asa rea deci : :pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: idea ta este una buna imi place .

NoHackJustRaz

User
    Player
    Ideea este buna de la mine ai :
    PRO.png

download_20.png

Yuuji_san

User
    Player
    Problemele staffului cat si sanctiuniile nu trebuiesc discutate/votate pe forum.

Status
    Not open for further replies.